Hamilton: "Brawn'ın Gidişi Büyük Kayıp Değil"

yazar:

kategori:

Hamilton “Mercedes’e geçme kararı aldığımda, ondan daha büyük sebepler vardı.”

“Benim için onun burada olması büyük bir bonustu ancak buraya geldikten sonra takımda çok yetenekli insanların olduğunu gördüm.”

“Brawn iyi bir patrondu ve çok iyi yaklaşıma sahipti. Bu da takım içerisinde harika bir atmosfer yarattı. Ancak bu liderden beklenen bir şey.” dedi.


Yorumlar

  1. Bi ilerle yahu…

  2. sınan matias avatarı
    sınan matias

    Öyle değil ! ''Ben lafımı yedim kral kimse ona taparım.'' diyor.Laf aramızda bazı yorumcuların yaptığı gibi.

  3. Sezon baslayınca görürüz Brawn önemli miymiş değilmiymiş…

  4. Tutarlı açıklamalar olmamasının sebebi politik. Şimdi Brawn'ın gidişi bizim için çok kötü, öldük, bittik biz mi demesini bekliyorsun? Böyle bir açıklamanın takım üzerinde ki etkisini düşünmesi gerek, ayrıca basın danışmanları yöneldirir pilotları. Medyanın kıyısından köşesinden geçmiş biri olarak izlediğiniz çoğu şey planlı veya klişelerden oluşan röportajlardır. Yani ya önceden hazırlanmış, provası yapılmış zaten konuşulmuş konuların üzerinden giderler ya da rutin tekrarlanan sorulardan sorulur ve klasik cevaplar verilir. 🙂

  5. benim için burda olması önemliydi ancak geldikten sonra takımın sadece brawn'a bağlı olmadığını gördüm, o yüzden gitmesi de problem değil diyor.

  6. Hani Brawn icin gelmistin? Hani Paddy`e gerek yoktu bu takimda? Abi pilotlugunu seviyoruz da bu birbirini tutmayan demeclerinizi sevmiyoruz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir