"Şampiyonluk Mücadelesi Ferrari Pilotları Arasında Olacak"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2008 Formula 1 şampiyonluk mücadelesinin sezonun 2. yarısında Ferrari pilotları arasında geçmesini bekliyor.

Geçen seneki takım arkadaşı Lewis Hamilton’un adını vermemesine rağmen Alonso, İngiliz pilotun sezon sonuna kadar mücadelenin içerisinde kalamayacağını ima etti.

Şu anda Ferrari pilotları ve Lewis Hamilton aynı puana sahipler.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Alonso "Şampiyonluk? Bu sezonun 2. yarısında sadece Raikkonen ve Massa’yı içine alacak bir soru olacak." dedi.


Yorumlar

  1. gümüş okların hiçte etkisinde kalmadı onun etkisinde kaldığı araba 2005-2006 da şampiyo olduğu arabadır oda mavi ve sarı arabadır bunu böyle bilin senin o gümüş ok dediğin arabalar hersene havasını alıyor zuhahahaha

  2. Valla ben oyle dusunmuyorum, son 2 yarista Mclaren cok gelisti, su an 0,5 sn daha hizli gibiler..

  3. ogun savaş avatarı

    Gümüş okların etkisinde kurtulamamış heralde geçen sene onu çok etkilemiş belli 😀

  4. evet eski takım arkadaşı hamilton'da pardon ama hamilton hiç takım arkadaşı olarak görmüşmüdür alonso'yu sorarım size.adama yapmadığını bırakmadı alonso'ysa ona karşı gayet iyimser davrandı.burada açık açık kırıcı olmadan fikrini söylemiş.
    kıskanmak mı?kim kimi kıskanıyor acaba?geçen seneki hamilton tavırlarını unutmamak lazım…hem alonso çifte+en genç dünya şampiyonu hamilton'u neden niçin kıskansın…

  5. ne kadar kıskanç şu alonso.sonuçta eski takım arkadaşın hamilton

  6. hamilton şampiyon olurda alonsoya kapak oluuuuur …….!!!!!!!!

  7. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    inşallah ya .ilk defa alonsonun yorumuna seviniyorum.ahaha

  8. vahit başol avatarı

    ya aLosocum nıye oyle dedın sen sımdı yaa :)) sımdı mclarencıler teLsa kapıLır kalp var tansıyon var bunun burasında.bırdaha oyLe derken gaber ver mcLarencılere aLonsocumm :)))cunku adamLarın ıcıne geLmıyo :))))))))))sımdı sen onun yerıne hamıLton deseydın senı yere goye sıdıramazlardı,baksa herzamankı gıbı bos konusmussun dıyorlar,tabı anlayana,alonso cok sey soyluyo ama anlayana yada ısınıze gelmıyo :))))))

  9. alonso kıskanıyo 🙂

  10. İNŞALLAH alonso'nun tahmini allahı isteği gibi olur… kimi raikkonen 2008 world champion

  11. spardak kardeş çok güzel açıklamışın saol kardeş

  12. erhan öyle ama raikkonen ve massanın arasında rekabetin yanında takım için dayanışma da var(en iyi örneği fransada egsozu kopmuşken raikkonenin massaya direk yol vermesi)hamiltonla alonsonunkiyse bambaşka bir şeydi yani:))

  13. Ben bu senaryoyu biliyorum bi yerden. Geçen yıl 2 takım arkadaşı çekişirken diğer takımdan biri aradan sıyrılıp şampiyon olmuştu 😉 Saçmalamış Alonso.

  14. hocam bazen fazla kızdırıyorlar biliyomusun ondan

  15. estğfurullah, özürlük bi durum yok hocam

  16. hakan hocam, sakin ol yaw..yazarken bi nesef al..virgül neym kullan anlaşılmıyor ne dediğin ki .))

  17. hemıltının kazanmasının neyini izliyemiyor kardeşim alonso kazanmalra doymuş bir pilot bunu böyle bir ayrıca alonsonunda hemıltından kalır bir yanı yok bunu herkes bikiyor alonsonun nasıl kullandığını mclerenin diyo işi zor adam açık açık hepsi bu öteki adamın 2 pilotu oynuyo şampiyonluğa senin bir diyo adam haklı konuşmuş çok zorrr

  18. bence Alonso bunu ,mclarenin performans açısından ferrariye geçileceğini düşünerek söylemiş..yoksa, hamiltonun ne kadar hızlı ve iyi bir pilot olduğunu en iyi kendisi biliyor .))

  19. zaten Alonsoya göre sene başından beri böyle habire tekrarlıyor anladık Hamiltonın kazanmasını istemiyorsun :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir