WRC Yayınları NTV SPOR’da

yazar:

kategori: ,

Bu anlaşma ile önceleri yıllarda da uzun süre NTV’de yayınlanan Dünya Ralli Şampiyonası, yeniden Doğuş Yayın Grubu’na geri dönmüş oldu.

Bu haftasonu Monte Carlo Rallisi’yle başlayacak yayın programı, her ralli için 5 bölümden oluşacak.

Her yarıştan önce; 25 dakikalık WRC Magazin programı yayınlanacak. Programda; bir önceki yarışın özet görüntülerine ve ralli dünyasının güncel haberlerine yer verilecek.

Yarışın koşulduğunu 3 günün, gecelerindeyse, her zamanki gibi 25 dakikalık gün sonun özetleri yayınlanacak.

Ve son olarak yarışın son gününden bir sonraki gün de, yarışın 52 dakikalık toplama özeti, NTVSPOR ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İlk Dünya Ralli Şampiyonası yarışı yayını Monte Carlo Rallisi Magazin; 11 Ocak 2014 Cumartesi 01:40′ta ekrana gelecek. Program kayıtları yarışlardan sonra www.ntvspor.net üzerinden tekrar yayınlanacak. Monte Carlo Rallisi ve takvimdeki diğer yarışlarla ilgili yayın programı www.ntvspor.net/YayinAkisi adresinden takip edilebilir.

 

TOSFED


Yorumlar

  1. evet 80 ve 81 gitti. Bu sene snooker dünya şampiyonasını, fransa bisiklet turunu ve bunun gibi bir çok spesifik ve elit organizasyonu izlemek mümkün olmayacak. Bir yanda F1 ve NBA diğer yanda geri kalan herşey. Çok berbat. İşte küreselleşmenin bize kazığı. Bir eve 3 decoder 4 uydu anteni internet ve kablolu yayın alınca herşeyi izleyebilirsin toplam aylık maliyet en az 200 TL.

  2. azerspace den izleyebilirsin? 46 dereceden. ekstra bir LNB ile diseqc çoklayıcıda aldınmı azerice izlersin.

  3. Nasıl yani??? RTL hotbird uydusundan çıktı astraya geçti. sırf bu yüzden kablo tv almayı planlıyordum ben :(( hotbird uydum var başka hangi kanaldan takip edebilirim formula1 yarışlarını???

  4. Nasıl yani? Hotbird uydusundan RTL kalktı ben de bu yüzden kablo tv almayı düşünüyordum? Hotbird uydum var başka hangi kanallardan yarışları takip etmem mümkün???

  5. bu arada "messi" yazmışım, yanlış olmuş. düzelteyim: onların deyimiyle "mmmmmmmmeeeeeeeeesssssssssiiiiiiiiiiiiihhhhğğğğğğğğğğğ"

  6. taner yüksel avatarı
    taner yüksel

    Birkaç hafta ntvspor'da yayınlanır,sonra ntvspor smart'a alırlar.Hiç sevinmeyelim.Adamlar herşeyi ntvspor smart'a aldılar.

  7. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    ben geçen sezon 2006 ABD'de hem yarışta hem sıralamada elektrikler gitmişti,2013 ABD sıralamasını izlemedim

    2014 ün ilk yarışlarıda böyle kıytırık geçerse F1 falan izlemem,iptal ettirmiştim Dsmart'ı geri alacaktım ama F1'in böyle kötü gitmesi de iyi oldu,Eurosportları da çıkardılar F1 izleyecez diye çoğu spordan uzak kalacaktım…

  8. NEBİH ERTİK avatarı
    NEBİH ERTİK

    Kablo TV den RTL nin yani F1 yayınlarının Kaldırılması faciasının Üzerine biraz olsun merhem olabilir belki. Ama yayın saatleri önemli. Abuk sabuk bir saate koymazlar inşallah.

  9. En baba yorum facebooktan gelmiş. NTV > Doğuş < VW

  10. Doğru söylüyorsun ama ben her yarışta sonuncu bile olsak hatta sezondaki 20 yarışta ayn rakipı takım duble bile yapsa usanmadan izlerim. Çocukluktan kalma.

  11. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    F1 eski F1 değil ki,için ettiler

  12. Benim de iki ay sonra 2 yıllık taahhütüm doluyor kapatsam bir türlü kapatmasam başka. Formula 1 in dsmart ile olan anlaşması 2014 sonuna kadar yani 1 yıl daha uzatmak zorunda kalacağım. Bkalım ne yapacağız.

  13. ben 5 aylık ike verip kutuldum ama tahhüt bozma bedeli 330 lira ödedim.neyseki kurtuldum.

  14. Hayirlisi olsun, hic olmazsa takip edebilecegiz, gecen senelerde varmiydi yayinlayan?

  15. Türkiye'nin sözde ''spor'' kanalı ntvspor. bu şahenk ve doğan grupları kar etmeyeceği şeyi altın elmas bile olsa almaz satmaz yayınlamaz. demek ki wrc yi ya çok komik bir rakama ya da bedavaya almışlar. bu gruplar spor ve diğer yayın pastasını paylaşıp bize ayrı ayrı satarak milyonlar kazanıyorlar. 2 senedir sırf formula 1 için dsmart a ayda 27 tl ödüyorum.

  16. en sonunda hemfikir birine rastladım.futbol tapınağından çıkıp başka bir branşa nasıl olduda önem verdiniz.onuda özetlerle gece yarısı verecek vereceği kanalda smartntvfutbol. penguen tv sizi.

  17. bu kanal motorsporlarına ne vermiş ki şimdi versin…

    ntv ve ntvspor yüzünden nefret ettiğim kelimeler: "futbol, fenerbahçe, barcelona, messi"

  18. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    kesin,o kanalı boşa açmadılar

    WRC öleli çok oldu,2000 lerin başında bitti benim için,izleyenlere iyi seyirler

  19. ntvspor smart dan yayınlanır herhalde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir