Almanya GP – Antrenmanlar Sonrası Renault

yazar:

kategori:

Fernando Alonso – 6.: Zorluklar yaşamadan normal bir gün oldu. Sabahki yağmur programımızı biraz etkiledi ancak ıslak pistte sürmemizi sağladı ve bu hafta sonunun ilerleyen zamanlarında bize yardımcı olabilir. Aracın genel dengesini geliştirmemiz lazım ancak yine de iyi bir temelimiz var.

Nelson Piquet – 15.: Geçen hafta burada çalıştığımız için çalışmalara başlarken iyi bir temele sahiptik ve bugün sabah yağmurda öğleden sonra kuru pistte bunların üzerine ekleme yaptık. İyi gelişmeler göstermeyi başardık ve aracın ayarlarını geliştirdik. Sıralamalara hazır olmak için yarın sabahta çalışmaları sürdüreceğiz ancak kesinlikle doğru yönde ilerliyoruz.

Pat Symonds : Geçen yarış olduğu gibi bu yarış öncesinde de test yaptık. Bu bakımdan bugün temel olarak bitmeyen işlere odaklandık. Koşullar geçen haftaki testlere göre farklıydı ancak soğuk kaldı ve yol tutuş seviyeleri düşüktü. Aracın dengesi henüz istediğimiz seviyede değil ancak bugünkü ödevimizi yaptık ve rekabetçi hafta sonu için sabırsızlanıyoruz.


Yorumlar

  1. hadi göreyim sizi renault f1 team

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir