Almanya GP – Antrenmanlar Sonrası Mclaren Mercedes

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton – 1.: Sabahki sürüşlere göre araç öğleden sonra çok farklıydı. Belki rüzgar etkili oldu ve yön değiştirdi ancak araç dengeli bir his uyandırmadı. Ancak seansın sonlarına doğru araç çok daha istikrarlı bir hale geldi, lastiklerde ve setupda doğru yolu bulduk ve işler yarın için pozitif görünüyor.

Heikki Kovalainen – 4.: Aracın önü çok iyiydi ancak aracın arkası özellikle bazı yavaş virajlarda o kadar rahat değildi. ancak seansın ortalarında setupta bazı değişiklikler yaptık ve daha fazla zorlayabiliyordum ve hem çekiş hem de frende daha iyi kontrol vardı. Hafta sonu çalışmalarına iyi bir başlangıç oldu.

Ron Dennis: Hem Lewis hem de Heikki sorunsuz antrenmanlar geçirdiler. Rakiplerimizin yakıt yüklerini bilmememize rağmen aracımızın performansı konusunda rahatız. Bu takımın 2. kendi evinde yarışı olduğu için bu hafta sonu hepimiz için özellikle de hafta sonu bizlere katılacak olan Stuttgart’taki iş arkadaşlarımız çok önemli.

Lewis’in seansın sonundaki turu oldukça etkileyiciydi ancak yapılacak çok iş olduğunun farkındayız. Oldukça yakın ve heyecanlı bir yarış olacak.


Yorumlar

  1. Abi interlagos nerden cikti, silverstone olcakti, milletde dalga geciyo sanacak, pardon arkadaslar 🙂

  2. erdem akyols avatarı

    bence hamilton oo hızlı turu atamdan 2 pit stop taktigini deniyolardi… son turunu attindada su olasılık geldi aklıma acaba 3 pittide antremanlarin sonunda denemeyi düşünmüş olabilirlermi…ilginc bi yaklasim düşündüm paylasmak istedim 🙂

  3. Yok abi bence Mclaren bariz hizli, Interlagos`ta kuru zeminde ortalama 0,5sn gibi iyilerdi, burdada oyle gorunuyor, bence Mclaren favori..

  4. Evet Fatih Küsküye katılıyorum.Ben Monacoda bir Mclaren bekleyerek izlemiştim bir baktım ilk iki sıra Ferrari :))

  5. Caner Arısüt avatarı
    Caner Arısüt

    Tabi senin bakış açında doğru aslında fakat ben bu zamana kadar (İngiltere hariç) Ferrari yarış performansı olarak biraz daha önde olduğundan böyle bir yorum yaptım.Evet performans düşüklüğü yaşayan Ferrari takımı fakat bu düşüş araç performansında değil bana göre.Ha araç performans kaybetmemiş olabilir fakat artı birşeyler kazanmış mı onu da bilemiyorum net olarak.Acaba bizi ne ölçüde yakaladınız veya geçtiniz gerçekten çok merak ediyorum.Söylediğin gibi Ferrari Monaco'da ki gibi kendini gizlemiyorsa işimiz oldukça zor size karşı.Sabırsızlıkla bekliyorum pazar gününü…

  6. ogun savaş avatarı

    Macca burda kazanmayalı baya oldu umarım kazanırlar 😀

  7. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bence doğru yaklaşım;bakalım ferrari,mclarene oranla nasıl bir performans sergileyecek şeklinde olursa daha iyi olur gibi..çünkü son haftalarda performans açısından süphe uyandıran takım mclaren değil.hem testlerde hem antrenmanlarda hem de her ne kadar yagmurlu bir hava da olsa ingilterede..bir parça önde oldugumuzu hissediyorum,eğer ferrari çok abartı gizlenme olayına girmediys,monacodaki sıralamalardan önce yaptıkları gibi..

  8. Caner Arısüt avatarı
    Caner Arısüt

    Geliştikleri ve Ferrari ile başa baş bir mücaeleye girişecekleri aşikar.Bakalım sıralamalarda ve yarışta Ferrari'ye oranla nasıl bir performans sergileyecekler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir