Alonso, Yağmur İle Podyuma Çıkabileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, bu hafta sonu Hockenheim’de yağmur olması halinde bu senenin ilk podyumunu almak için eline büyük fırsat geçeceğini düşünüyor.

Alonso "Yağmur umuyorum çünkü cuma sabahı yağmurda en hızlı isimdim. Daha sonra durdum ve diğerleri zamanlarını geliştirmek için kuru çizgi oluşturmaya çalıştılar."

"Ancak pistteyken en hızlı bendim. Bu yüzden belki yağmurda daha rekabetçi olabiliriz. Kuru zeminde 6, 7, 8. sıra için mücadele ediyoruz ancak yağmurda belki daha açık olabilir." dedi.

Alonso ayrıca sezon ilerledikçe Renault, Toyota ve Red Bull arasında geçen orta sıra mücadelesinin daha da yakınlaştığını belirtti.

Alonso "Çok yakın, herkes aynı seviyede gelişiyor ve tepedeki takımlara daha da yaklaşıyoruz ancak bunun yanında Force India gibi son sırada yer alanlarda bize daha fazla yaklaşıyorlar. Birinci ve 15. arasında 0.7- 0.8 sn oluyor. Bu çok ilginç." dedi.


Yorumlar

  1. biz her yağmurda aynı şeyi istiyoruz ama olmuyo malesef.alonso yağmurda en iyisi ama renault değil. ben alonso nun aksine bol güneşli bi hava istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir