Sıralamalarda Yağmur Bekleniyor

yazar:

kategori:

Bugün yapılacak olan Almanya Grand Prix’si sıralama turlarında yağmur bekleniyor.

Dün yapılan antrenman seanslarında yağmur kendini göstermiş ardından pist hızlı bir şekilde kurumuştu. Bugün de durumun aynı olması bekleniyor.

En yüksek hava sıcaklığı 22 derece olacak ve bu sıcaklığın yarış güün 20 dereceye düşmesi bekleniyor. Pazar günü de yağmur riski devam ediyor.

Bir yıl aradan sonra takvime dönen 4.574 kilometrelik Hockenheim pistinde bugün 67 tur atılacak. Bu da toplamda 306.458 kilometreye denk geliyor.


Yorumlar

  1. araç sağlam ve kazasız iken, ben massa adına yağmur yağmasını isterim. yağmur yağsın, massa çıksın ve göstersin yağmur performansını. araç sağlam, şu ana kadarki antrenmanlarda da gayet rekabetçi gözüktü amssa, hiç bir problem yokken yağmurda sürsün. iyi derece yaparsa da, kötü derece yaparsa da sebebi kendisi olsun. çünkü her ne kadar geçen haftaki yarış bazı massa'yı sevmeyen arkadaşların ekmeğine yağ sürmüş olsa da, o yarış kesinlikle massa'nın gerçek performansını yansıtmıyordu. en iyi cevap tekrar bir yağmurlu yarışta performansını göstermesi olur nürburgring gibi, fuji gibi, çin ve monaco gibi. kubi de bugün çok problem yaşıyor, çünkü aracı kazalı ve kaza yapmış araç performansı doğrudan etkiler. kaldı ki massa'nın kazası öyle böyle değil çok şiddetliydi..

  2. Her kes icin kotu haber cunku siralama da yagmur varsa Honda bile alabilir polu (2005 suzuka da oldugu gibi), tamamen piyango ve adil degil..

  3. Ferrari icin Kötü haber sanırım

  4. ohh hayır ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir