Massa: "Yarışta Hataya Yer Yok"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, yarınki yarışı kazanmak için Ferrari’nin elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Brezilyalı pilot, McLaren pilotu Lewis Hamilto’a yaklaşık 0.2 farkla yenildi ve yarışa ikinci sıradan başlayacak.

Britanyadaki kötü yarışın ardından Massa, burada çok yakın bir mücadele bekliyor ve hatanın pahalıya mâl olacağını söylüyor.

"Kesinlikle zordu, çok yakındı. Herkesin ne kadar yakıt yüküyle çıktığını bilmiyorum ancak geçen haftaki test seanslarına bakarsanız tur zmanlarına göre oldukça yakın, bu sabah da öyleydi."

"Ferrari ile McLaren arasında rekabetçilik yarışı var. Yarınki yarış dört araç için de büyük bir yarışma olacak. Bu, tabii ki çok heyecanlı. Yarın yarışta her şeyi doğru yapmaya ihtiyacımız var."

Ferrari pilotu aynı zamanda bugünkü performansı ile Britanyadaki , zayıf performansının düzeldiğini gösterdiği söylentilerini kabul etmedi

"Bana kalırsa bu bir toparlanma değil. Hızlı olduğumu biliyorum ve tüm kariyerim boyunca ıslak havada hızlıydım. Kart aracıyla ıslak havada kazandım bile."

"Dürüst olmak gerekirse, başkalarının yağmurlu havada kötü olduğumu söylemelerine inanmıyorum. Ben yağmurlu havada daimam iyiydim ve nasıl sürmem gerektiğini unutmadım."

"Silverstone’da kötü bir haftasonu geçirdim. Sadece yarışta değil. Tüm haftasonu kötüydü. Burada bunun bir toparlanma olmadığını gösterdik fakat bizim hedefimiz rekabetçi olmak ve bu normal."


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ben bunların kımı ıcın kotu gun oldugunu dusunmuyorum.kotu olmak kendısıyle alakalı bısey.hanı formsuz olursun sorunlar yasarsın kendı ıcınde.fızıksel veya psıkolojık.kımın bu manada kou gunler gecırdıgını dusunmuyorum.ısler yolunda gıtmıyor o kadar.monacoda cok ıyı gıderken kayarak sutıle vurdu.kanadada hamılton arkasından carptı.fransada zaten lıderken ekzost kopu yınede 2.oldu.son yarısta yıne ıkıncı gıdıp farkı kapatırken pıttekı yanlıs stratejıyle o olaylı yarısta yıne 4.olmayı basardı.kımı yarıs ıcınde mucadeleyı asla bırakmıyor.yıne bırseyler yapacagını dusunuyorum.ısler kotu gıderken bıle lıderle aynı puandaysa ıyı gıttıgını sız dusunun.baska soze gerek varmı

  2. Massa aslında yagmurda iyi ama Alonso çok daha iyi. Hamilton için ilk iki yağmur galibiyeti var. Tabi hamilton da çok iyi geliyor.

  3. yarısta ferrari değil massa biter.. ama dediği gibi massa'nın hataya yer yok tek tur mclaren iyi uzunda ferrari yarın savaş var..

  4. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    massa nekadar ıslak zeminde iyiyim desede, ben onun ıslak zemin başarısını hatırlamıyorum.Ama kötü olduğu çok ıslak yarış biliyorum.Bence yarın yağmur yağarsa ferrari biter ama normal bi yarışta ilk 3 değişmez.4 kimi olur.

  5. etme bulma dünyası, bir hafta sonu raikkonenciler yüklenir bir hafta sonu massacılar. herkesin kötü günü olabilirmiş..

  6. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    yok arkadaşım bazıları rai'ye kötü gününde çok yüklendiler de o zoruma gitti..yoksa bir alıp veremediğim yok kimseyle..

  7. Mehmet Senın Massa iLe Alıp Veremedigin Ne Butun Yorumlarında Massaya Saldiriyorsun..

  8. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    aşağıdaki yorumum sadece şaka…kimseyi germek gibi bir amacım yok…anlayışla karşılayın lütfen..

  9. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    sen ancak kart aracıyla kazanırsın zaten…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir