Ferrari, Yarış Şansı Konusunda Sakin

yazar:

kategori:

Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali, Hockenheim sıralamalarında pole pozisyonu alamadıkları için akılları başlarından gitmediğini ve Ferrari F2008’in yarış içerisinde istikrarının kendilerini başarıya götürebileceğini iddia etti.

ITV’ye Raikkonen’in performansı hakkında konuşan Domenicali "Gerçekten mükemmel bir tur değildi ve incelememiz lazım. Ancak önemli olan performansımızın istikrarlı olması. Bu yarınki yarış için önemli bir faktör olacak." dedi.

Raikkonen bu hafta sonu takım arkadaşı Massa gibi rahat görüntü çizmemesine rağmen Domenicali, Fin pilotu daha iyi hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Domenicali "Her zamanki gibi sakin kalmalıyız. Neler olduğunu anlamalıyız. Yarın için neler yapabiliriz göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. onur aybars avatarı

    Şu dakika itibari ile sözlerimi geri alıyorum "Abdullah Çelik" kardeşim. Lewis son 17 tur uğraşsın dursun şimdi.

  2. onur aybars avatarı

    "Abdullah Çelik" kardeşim; McLaren'in "güvendiği stratejisi"nde pite 1 veya 2 tur sonra girdiğini biliyoruz. Ancak, bence yarış içerisinde gelişen şartlara göre en iyi strateji geliştiren takım da yine McLaren.

  3. evet mclarenin başına aynısı gelse ron dennis aynen şunları diyecekti:

    "evet biraz üzüldük ancak yarın yarış uzun ve biz stratejimize güveniyoruz." her zaman böyle oluyor ama pite en fazla 1 tur sonra giriyorlar 🙂

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    genelde ne kadar kötü olursa olsun büyük takimlar disari bisey beli etmez ama firtina icerde kopar ferraride olan bu massa ikinci oldu ama nasil deli gibi sürdügünü gördük cok zorlandi kimi zaten alman pistlerinde basarisiz daha fazla bisey beklemeyin burda kimide ama ilk 4 e girer nasilsa kova ilk bes de kalir ileri gidemez kimiye 4. sansi var masayi bilemem bu cocuk catlak biraz ne zaman ne yapacagi beli olmuyo 1. de olbilir 20 .. de

  5. bunlar hep sakin yarışta strateji 0 kimi tur başına 5 saniye fark yiyor ferrari hala sakin o kadar sakin bir ferrari warki inanılmaz gercekten… yani sakin olmasalardı şimdi işler çok değişik olacaktı…

  6. Abi hic olmazsa sansini denerdi, bir sonraki turu daha iyi olabilirdi, 0,7sn cok buyuk fark, 6. olmaktansa daha hafif olmayi ve temiz taraftan kalkmayi tercih ederdim.

  7. dömelikali nin sakin göründüğüne ne bakıyorsunuz. Kesinlikle kendisi de tutuştu ama takı patronu panik yaparsa takım biter. Normal.

  8. Caner Arısüt avatarı
    Caner Arısüt

    Evet sıralamalarda hep yeni set lastik ilk turda yüksek performans gösteriyor.Eğer öyle olmasaydı Heidfeld bu kadar sıkıntı çekmezdi inanın.Bu yüzdendir ki Kimi son turu atmadı.Hem ayrıca bu ona bir turluk benzin tasarrufu sağladı.Bu da yarışta önemli bir koz olabilir.

    Eğer yarın yarış Mclaren'ın olursa acaba yine bu soğukkanlılığımızı koruyabilecek miyiz.Her kötü sonucun ardından soğukkanlılığın arkasına sığınılıyormuş gibime geliyor da benim 🙂

  9. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    umarım kazanabiliriz en azından Kimi 1. olacak gibi durmasa da 2. lik yada 3. lük iyi olur umarım Domenicali yanılmıyordur

  10. o zaman kalan sürenin bir anlamı yok çünkü lastikler sıralamalarda ilk zaman turunda maksimum performansı sağlıyor. bir tur daha atsa muhtemelen geliştiremeyecekti. bu bir çok kez karşılaştığımız bir durum aslında.

  11. yumuşak lastikler 2. turda malesef iyi işlemiyor çabuk bozuluyorlar yani yapmaya kalksaydı bile şuanki turundan kötü olurdu derecesi..

  12. Anlamadigim Rai son hizli turunu attiginda sure bitmemisti 4-5 sn once gecti, bir hizli tur daha atabilirdi ki buda derecesini 0,2 0,3 sn gelistirip 3. luge bile oturabilirdi, belki temiz tarafta olurdu. Sok icindeyim gercekten 6. lik inanilir gibi degil ve ben hicte Domenicali gibi sakin degilim..

  13. İnsallah Kazaniriz Bu Yarisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir