Trulli Podyum İhtimalini Elden Bırakmıyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli sıralamalardaki dördüncülüğün ardından yarınki yarışta bir podyumun olabileceğine inanıyor.

İtalyan pilot bu yarışta puan kazanmanın çok gerçekçi bir hedef olduğunu ama kendisinin Magny-Cours’taki üçüncülüğün ardından bir podyum daha hedeflediğini söylüyor.

"Hedefimiz takımlar klasmanında dördüncü olmak ve yarınki hedefimiz de daha çok puan."

"Lastiklerle ve stratejiyle neler olabileceğini herkes biliyor ve herkes kendi oyununu oynuyor, neler olabileceğini yarın anlayacağız."

"Gerçekçi olarak bakarsak biz puan kazanabiliriz, peki ya podyum? Her zaman olabilir. Umudumuz olduğu müddetçe buna inanmalısınız. "

Trulli sıralama turlarının ardından Kimi Raikkonen’in Ferrari’sini, Robert Kubica’nın BMW’sini ve Fernando Alonso’nun Renault’sunu geride bıraktığı için mutlu olduğunu söyledi.

Trulli "Asla kolay olmaz ancak zorluyordum ve antrenmanlardan sıralamalara kadar gelişim gösterdik. Başlangıçta aracın dengesinden memnun değildim ancak lastik basıncını ve ön kanat açısını değiştirdikten sonra iyi bir tur geldi." dedi.

 


Yorumlar

  1. türkiye gp si var (: ben ztn alonso için söylemedim arkada rai var kubica var webber var alonsoda zorlayacaktır startta

  2. yasin bu sene alonso hiç mükemmel start yaptı mı? aksine ben hep kaybettiğini gördüm.

  3. turulli startta cok sıra kaybeder gibime geliyor ilk virajdan sonra 6-7.sıraya gerileyecgni düşünyrm cunku arkada müthiş hızlı elemanlar var alonsoda iyi kalkıslar yapan bir pilot yani ben müthiş bir start beklyrm:d

  4. yarın starttan sonra trulli'nin arkasında kalana allah sabır versin. yoksa trulli lokomotif diğerleri vagon ağır ağır giderlerken hızlı hızlı farkın açıldığını görebilirler. geçişe müsait bir pist ama trulli de iyi savunma yapar.

  5. ogun savaş avatarı

    Muhtemel derece 5 yada 6 olur Alonso ya göre

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir