Raikkonen "Yarın Kolay Olmayacak"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, bugün sıralamalarda 6. olarak hayal kırıklığı yaşatmasının ardından yarın yarışın kolay olmayacağını söyledi.

Genel olarak hafta başından bu yana takım arkadaşına ayak uyduramayan Raikkonen, sıralamaların son bölümünde beklenenden daha yavaş kaldı ve 6.lık ile yetinmek durumunda kaldı.

Sıralamaların ardından konuşan Raikkonen "Tüm hafta boyunca araçta doğru ayarları bulmakta zorlandık. Dünün ardından doğru yolda gibiydik ve bu sabah da bu yönde gelişimi sürdürmeye çalıştık ancak bu doğru olan yol değildi."

"Daha sonra sıralamalarda düşük yakıt yükü ile iyiydik ancak son seansta araç iyi değildi. Açıkçası 6.lık memnun edici değil ve yarın kolay olmayacak ancak bu dünyanın sonu değil."

"Yarın yarış uzun olacak ve puanlar yarın veriliyor. Biz kendi açımızdan iyi bir sonuç için her şeyi yapacağız." dedi.

Luca Baldisserri "Felipe iyi sıralama performansı gösterdi ve yarış için iyi bir noktada. Aracında iyi ayarları tutturamayan Kimi için durum üzücü ve yarışa 3. çizgiden başlayacak. Neler olduğunu incelememiz lazım."

"Bu günün tam resmini çıkarmak için ise tüm parametreler ve bu pistin normalden daha fazla stratejik esneklik sağladığı hesaba katılmalı. F2008’in uzun sürüşlerde performansı iyi ve eve iyi bir sonuç ile dönmek için durumdan en iyisini çıkarmaya çalışacağız." dedi.


Yorumlar

  1. altında 1sn az olsun çok olsun.. kimi yapar yapacaqını.. hani hamilton 10 sıra qeriden başlama cezası almıştı hatırlarsanız.. hani hamilton buna rağmen ben podyum qörcem demişti.. qördük.. puan bile alamadı 🙂 kimse rai zannetmesin kendini.. ama rai eski rai qibi olursa 1. de olur kimse merak etmesin..

  2. altında herkesten 1sn hızlı araç olmadığı için 4.olursa şükretsin 🙂

  3. o günler eskide kaldı kimi için normal şartlarda.

  4. Sinan Şahin avatarı

    sonuncu başlayıp, 1.bitirdiği yarışlardan birini yaşatması dileğiyle…

  5. yasin faysal alonso kaliteli bir pilot o altındaki arabayla 2007 de ferrariye kafa tutduğunu unutma massayı son turda geçtiğini unutma virajda hemıltının işi zor ferrari kolay kolay bırakmaz bu işin peşini alonso az kaldı bekle bir gün mutlaka

  6. arkadaşlar hemen panik yapmayın.. kimiciqim de hafta içerisinde testlerden sonra bunu ifade etti.. paniqe gerek yok.. emin olsun herkes buqünku sıralama turlarında yüz ifadesinden de anlaşılacaqı üzere istediqi qibi ayar tutturamamaış.. ama kimi hep bunu yapıyor sıralamalarda hep qeride olmasına raqmen bence yarışın en büyük favorisi… qo kimiiiiiiii qoooooooo… hadi kopar zincirlerini… arkana bakma daha.. sanırım bu aralar kimi çok konuşuyor… herhalde takım içinde tasvip etmediqi qelişmeler var.. umarım bu sezon sonunda kariyerini noktalamaz.. yoksa hiçbir zevki kalmaz benim için.. kesin bırakırım f1 i bende.. umarım herşey yolunda qider.. yağış olsada olmasada farketmez.. bu sezon kimiciqimin çaylaklara şampiyonluqu bırakacaqını hiç sanmıyorum.. sene başında çok hırslıydı ama şimdi daha çok hırs yaptı.. bakın qörün..

  7. Ayarları bulamadık demiş Kimi ama takımlar burda test yaptı 1 hafta önce. Nasıl bulamazlar anlamadım.

  8. alonso gecen yılki mac laren de ne yaptıysa ferrari de de onu yapardı…

  9. ah şimdi kiminin arabası alonsoda olacakdıki poldeydi şimdi vaybee

  10. şu fotograftaki yüz ifadesine dikkatlice bakar mısınız? sanırım bu işler istedigim gibi olmadı ama yarın yarış uzun neler olacagını orada gösterecegim bakışı:) bence yarın yarışta daha başarılı olacaktır go kimi go!!!

  11. arkadaşlar moral bozmak yok ben hala kimiye güveniyorum tamam son yarışlar ve bugünkü sıralama turları ii değldi(elbet bilmedğimiz bşey vardır..) ama kimi yarın yine hırslı olucak eminim(tabi kiminin kendi hatası dışında bşey olmassa..)hala şansı var ve inşallah bu şanslarını güzl değerlendirir yarın onu podyumda görürüz…forza kimi..

  12. arkadaşlar massa kimi den bayaa zayıf acaba bu etkiler mi sıralama performanslarını?

  13. arkadaşlar kimi de hırs bitmiş f1racing de takip edenler bilir bir demeci vardı.1 kez dünya şampiyonu olmak istiyorum sonra da çekip gitmek f1 i bırakıp uzaklaşmak diye.tebrikler şampiyon oldun.ama eğer hala yarışıyorsan en iyisini yapacaksın ve kimi fanlarını hayal kırıklığına uğratmayacaksın.ve yapabildiğinin en iyisini yapacaksın.benim fikrim yapabileceğinin en iyisini yapmıyor.

  14. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    kiminin şansı ispanyadan sonra bir türlü gülmedi 0.7 sn aşırı fazla buğün biraz düşündümde 2005 yılında hayran olduğumuz kimiden artık eser yok gibi sanki artık tamamen şampıyonluğa oynuyo yarışı güzel hale getirecek agresif sitilini uygulayamıyo yada f2008 bu sitile uygun değil umarın setup yagmura göre yapılmıştır ve bu fark onun içindir umarım birincilik hasretine son verir ve bizide mutlu eder :):)

  15. raicim altında f 2008 var daha ölmedi ferari yarın podyum mümkün senin için yarın en hızlı turu atarsın yine hadi bakim bir adamnın başarısını kıracaksın ard arda 8 hızlı tur vaybee

  16. ömer çakırtaş avatarı
    ömer çakırtaş

    bence blöf yapıo:):) dermişim şaka bi yana bende yagmur setup yaptıgına inanıyorum bu kadar fark olacagını 0.7 saniye civarı hadi hayırlısı şaşırt bizi kimi

  17. ömer çakırtaş avatarı
    ömer çakırtaş

    bence blöf yapıo:):) dermişim şaka bi yana bende yagmur setup yaptıgına inanıyorum bu kadar fark olacagını 0.7 saniye civarı hadi hayırlısı şaşırt bizi kimi

  18. Bence Kimi'de Yağmura yönelik Set-up ayarı var ve yarın kesinlikle zor bir yarıs olcak ne oldugu ve ne olacağı mechul. temennim dubledir..

  19. Caner Arısüt avatarı
    Caner Arısüt

    Sonunda gerçekçi br açıklama gelmiş.Anlaşılan Kimi çok ağır bir depoya sahip değil ve yarın gerçekten işler onun için hiç kolay olmayacak.Yine de umudu kesmiyoruz kendisinden.Üstesinden gelebileceğine inanıyoruz.

  20. iceman_fireboy avatarı
    iceman_fireboy

    start anına baglı monza 2007 gıbı bır stratejı varsa ve alonso trulli den kurtulablırse……

  21. ogun savaş avatarı

    En iyi pozisyonu 4. olucak büyük ihtimalle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir