Rosberg: "Williams'ta Kalıyorum"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, çıkan spekülasyonlara rağmen gelecek yıl %100 Williams’ta kalacağı konusunda ısrar ediyor.

Michael Schumacher’in menajeri Willi Weber, Rosberg’in takım iyi performans göstermemesi halinde kontratını sonlandıracağını söylemişti.

Ancak Rosberg ve takım patronu Frank Williams, bu iddiaları yalanladı ve bu birlikteliğin 2009’da da devam edeceği konusunda bir kuşku olmadığını söylediler.

Rosberg’e gelecekle sene ilgili planları sorulduğunda "Williams’tayım. Buna %100 söz veriyorum." diye konuştu.

Williams da "İki yıllık bir kontratımız var ve başka bir durum yok. İki yıl, bu ilk yıldı ve yarısına geldik. Benden öğrenebileceğinizin hepsi bu." dedi.

Rosberg aynı zamanda Robert Kubica ve Lewis Hamilton’un Formula 1’de yaptığı etkiyi yaratamamış olmaktan mutsuz.

"Gerçekten güçlü sonuçlar elde etmek istiyorum çünkü tüm F1 kariyerim boyunca podyum için mücadele etme şansını elde edemedim, belki çok az. Bu yüzden bu duyguyu hissediyorum. Ama diğer bir taraftan bu F1 ve sabırlı olmak zorundayım."

"Bazı insanlar şanslıdır ve doğru zamanda doğru yere gelirlerse en iyiyi elde eder, Lewis gibi mesela. Ve o bunu sonuna kadar hak ediyor. Bazı insanlar içinse(başarı) biraz zaman alır. Mesela Mika Hakkinen, mesela ben. Hakikat bu."


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    kal tabi niye baska takima gidipde yildiz olcan sürün williams da

  2. gelecek senenin pilot dizilimide şimdiden belli oldu sanırım redbull-honda-toyota mevcut pilot dizilimini koruyacagını acıkladı bmw pilot dizilimini bozmaycaktır williamsta bu açıklamayla bırlıkte koruyacaktır mclaren ferrari de de değişklik olmayacktr buyuk ıhtımal tek boş koltuk 1 str koltugu bir renoda nelson piquet jr.ın koltugu tehlıkede ıstıkrarı yok sanırım seneye reno da grosjeane emanet edecktr str de sennayı alacaktır

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Verdiği örnek mika demek oluyorki o da mclarene sonradan katılacak :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir