Hamilton "Rahatlamak Yok"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, ard arda aldığı galibiyetlerin ardından çok rahat olmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Son 2 yarış öncesinde elde ettikleri bir kaç kötü sonucun ardından Hamilton İngiltere ve Almanya’da aldıkları "olağanüstü" galibiyetler ile şampiyonada 4 puan farkla liderliğe oturdu.

Hamilton "Gerçekten oyunun zirvesindeyiz. Ancak çok fazla kendimizi rahatlatmamalıyız. Gidilecek uzun yol var  ve bu performansı devam ettirmeyi garantilemeliyiz." dedi.

Hamilton dün aldığı galibiyet ile bu sene 4. 27 yarışlık kariyerinin 8. galibiyetini almış oldu. Aynı zamanda bu kısa sürede 9 defa pole pozisyonundan yarışa başladı.

Sezonun bitmesine 8 yarış kala Hamilton, şampiyonluğun hâlâ çok açık olduğunu söyledi.

Hamilton "Şu anda şampiyonluk için bir şey söylemek için çok erken. Evet güçlü görünüyoruz ancak bildiğiniz üzere Formula 1’de her şey bir anda değşebiliyor. Bir yerde bir takım diğerinde bir başkası gelişebiliyor."

"Geçen sene de gördünüz, sürekli hızlı olan değişiyordu ve gelecek yarışta ne umacağımı bilmiyordum. Sezonun geri kalanında yapılacak çok şey olduğunu biliyorum ancak eğer böyle devam edersek çok iyi görünürüz."

"Macaristan yarışı bizim için çok iyi." dedi.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    artık durum değişti geçen seneki gibi değil, hızlı virajlarda McLaren geçen sene kötüydü bu sene başındaki bazı yarışlarda da belki iyi değildi, bende geçen senenin kopyasınımı izlicez diye düşünmüştüm ama şu an için konuşmak gerekirse sorun kalmamış görünüyor.

  2. Pistlerin araca etkisi de her yıl azalacaktır inanın. Teknoloji pist tanımaz.

  3. Geçen yıl özellikle Belçika ve Brezilyada Ferrarinin bariz üstünlügü vardı.Duble her iki yarışta hatırlatırım.

  4. ogun savaş avatarı

    Geri kalan yarışlarda sade 2 yavaş pist oldugunu hatırlatmak istedim bazı arkadaşlara.Tamam yavaş pistlerde Mclaren aynı belkide önde olabilirler ama Monza,Çin,Belçika ve Brezilya gibi frenlemenin önemli olduğu pistlerde Mclaren farkını koyacaktır.

  5. umutbg gördük ferrarinin iyi olduğu pistleri

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ah be kımı su sıralamalara bır kerede hafıf cık ya.hep 2 3 veya 4 turluk fazla benzınle cıkması zaten bırbırıne yakın zamanlar elde edılen sıralamalrda gerı kalmasını saglıyor.al polu yuru be kocum.kı macarıstan oyle bır pıst.polu alan %90 alıyor.yınede f1 hıc bırsey bellı olmaz

  7. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    kimse favori deyil o gün araci ve pilotu hizli olan ve tabiki sansli olan isi götürür

  8. kaan kaanhan avatarı

    tabi ne olacağını bilemeyiz ancak McLaren ın S3 performansı macaristan için umut vadediyor.

  9. Mclaren Macaristanda favori ama bu sene Ferrari bu tür pitlerde çok geliştigini monacoda gösterdi. 1 yarışta nelerin degiştigini gördük herşey olabilir.

  10. senna guven avatarı

    artık her pistte herşey olabiliyor..her türlü sonuç çıkabilir..geçen sene şu pist şu takıma uygun deniyordu az çok doğru çıkıyordu..bu sene pek öyle olmuyor..araç tipleri birbirine yaklaştı..

  11. McLaren favori Macaristan'da. Geçen yılda favoriydi rahat kazanır deniliyordu ama Raikkonen inanılmaz yarışmıştı.

  12. Macaristan yarışında Hamilton güçlü olucaktır Hockenheim gibi sürüş stiline uyan bir pist hem Kovalainen hemde Hamilton yeni motorla yarışıcak Ferraride Massa eski motorla Kimi yeni motorla ben Kiminin daha hızlı olucağını düşünüyorum Macaristanda ama bu son yarışlardaki formsuzluğu devam ederse Massaya sıralamalarda geçilebilir bildiğiniz üsere Macaristan Monaco gibi geçişin çok zor olduğu bir pist sıralamalarda 1. olan büyük ihtimalle yarışıda alıyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir