Jerez Toyota İçin Çok Sıcak

yazar:

kategori:

Toyota takımı testlerin 2. gününde de çalışmalarını sürdürdü. 2008 geliştirme çalışmalarına geri dönen takım hava sıcaklığının çok fazla olması nedeniyle programını değiştirmek zorunda kaldı.

Toyota Test Takımı Menajeri Gerd Pfeiffer "Sıcaklıklar çok güçlü olmaya başladığı için biz de programımızı değiştirmek zorunda kaldık. Pistin en iyi durumunda olduğu sabah Macaristan GP için setup çalışması yaptık."

"Öğleden sonra ise aynı yarış için aerodinamik karşılaştırmalar yaptık. Hungaroring pistteki en yüksek downforce sahip pistlerden birisi bu yüzden orada kullanacağımız paket üzerinde çalıştık. Büyük sorun yaşamadan verimli bir gün oldu." dedi.

Trulli "Dünkü 2009 hazırlıklarının ardından bugün bu senenin çalışmalarına döndük."

"Sabah Macaristan GP için setupları hazırladık çünkü burada öğleden sonraları çok sıcak ve rüzgarlı oluyor."

"Öğleden sonra rüzgar tüneli ve pist üzerindeki aerodinamik korelasyonlar üzerinde yoğunlaştık. Macaristan için bazı aerodinamik parçalar test ettik ve haftanın ilerleyen günlerinde dahası gelecek. Bir çok tur attık ve gelişim gösterdik."

"Bugün önemli olan tur zamanları değil, aracı geliştirmekti. Şampiyonada 4.lük için yakın mücadelenin içerisindeyiz ve bunu başarmak istiyoruz." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir