Piquet: "Podyum Hiçbir Şeyi Değiştirmedi"

yazar:

kategori:

Nelson Piquet, Almanya’da kazandığı kariyerinin ilk podyum zaferinin kendisinde hiçbir şeyi değiştirmediğini söylüyor. Ancak insanların kendi yeteneğini konusundaki algılayışı değiştireceğini de kabul ediyor.

Üzerinde büyük bir baskıyla yarışlara çıkan Brezilyalı pilot, pist üzerinde hiçbir şeyin değişmeyeceğini söylüyor.

"Öncesinde ve sonrasında, performans aynı. Kesinlikle, her yarışta biraz daha fazla öğreniyorum."

"İşlerin değiştiğini söylemek biraz saçma çünkü biraz şanslıydım."

"Aslında pazar günü biraz şanslıydım. Ancak çaylak sezonumda podyumda bitirmek güzel. Birçok pilot bunu yapamadı. Ama ben bundan daha fazlasını istiyorum. Ayrıca daha fazlasını yapabileceğimize de inanıyorum."

"Gün sonunda elimde olan podyum ve puanlardı. Şanslı ya da şanssız olmanız fark etmez. İnsanlar sadece numaralara bakarlar. Bu yüzden, bu açıdan bakıldığında iyi bir sonuç."

Brezilyalı pilot ayrıca bir sonraki yarışta podyum beklemediğini, bunun çok zor olduğunu da ekliyor.

Piquet rakipleri hakkında ise "Onlarla fark hâlâ büyük. Ancak pistten piste değişebilir. Eğer Macaristan’da puan kazanabilirsem mutlu olacağım." diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. tarafsız olmaktan bahsedenlerin hapside Alonso dan nefret edenler bizim sizden tarafsızlık hakkında öğrenecek bir şeyimiz yok.çuvaldızı önce kendinize batırın.
    €xcelente Alonso

  2. Alonso nickli arkadas tamam sinirlenme cnm ya ama gercekten alonso bu konularda çok acayip bir pilot kibirli biraz direk kabullenemiyor zaten bu basari hakkinda önemsemiyorum gibi bir aciklama yapmisti Insan cok güzel nelson icin sevindim fln der..
    biraz objektif bak hocam.

  3. ya sen alonso nun sözcüsü falan olsana. nede olsa ne söyleyeceğini ondan ii biliyosun. adam zaten çok yoruluyo. sende yükünü azaltmış olursun fenamı?

  4. Bakalım Alonso bu açıklamaya nasıl cevap verecek? ''takım onun tarafında, bana haksızlık yapılıyor, takımda yabancı gibiyim'' :p

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir