Kobayashi 2014’te Caterham’da Yarışacak!

yazar:

kategori:

İtalyan AutoSprint dergisi Kamui Kobayashi’nin Caterham takımıyla 2014 sezonu için anlaşmaya vardığını yazdı.

Haberde bu sürpriz kararın Caterham’ın “deneyimli bir sürücü isteği” sonucu verildiği aktarıldı. Takımın ikinci pilotluğu için muhtemel adayların ise Marcus Ericsson ve Giedo Van Der Garde olduğu ifade edildi.

Japon pilot Formula 1 kariyerine 2009 yılında Toyota ile başladı. Toyota’nın Formula 1’den çekilmesinin ardından Sauber takımına geçen ve 3 yıl boyunca burada mücadele eden Kobayashi geçtiğimiz sezon kendisine koltuk bulamamış ve Ferrari ile test pilotluğu konusunda anlaşmaya varmıştı.

Ayrıca haberde Takımın Fransız pilotu Charles Pic’in  Lotus takımıyla test pilotluğu konusunda anlaşmaya vardığı ifade edildi.

 

 


Yorumlar

“Kobayashi 2014’te Caterham’da Yarışacak!” için 14 yanıt

  1. Caerham sürülmesi kolay bir araç henüz tasarlayamadi. Kobayashi’nin işi zor ve H2 ile kıyaslanacağı için bir miktar baskı da hissedeceği gerçek. Her ne olursa olsun iyi haber. Gride renk katacak hele ki bu kadar paralı asker varken.

  2. Yazik oldu bu cocuga, Mclaren Perez yerine Kobe`yi alsaydi cok daha fazla heyecan getirirdi takima, guzel bir birliktelik olurdu..

  3. Ferrari_team avatarı

    Bu haber resmiyet kazanır da kamuı yi 2014 yılında tekrar izleme fırsatı buluruz..Akçam46 nın da dediği gibi arka grubu ezer geçer 🙂 , seyir zevki getirecek pilotlardan..

  4. Ferrari_team avatarı

    Umarım bu haber remiyet kazanır da 2014 yılında kamuı yi izleriz..özledik bee !!

  5. vw-tdi-power avatarı

    Dönsen geri ne mutlu olurum be Kamui

  6. welcome koba

  7. Ben de resmi sanıp sevinmiştim.

  8. Beyler Autosprint’in haberini adamların internet sitesinden önce duyurmuşsunuz yalnız. Facebook’tan gördüm haberi, direk adamların siteyi açtım yoktu. Yarım saat geçti koydular 😀

    1. İçerde adamları vardır 😛

  9. Kovalainen ve Van Der Garde’nin olmasını isterdim. Kobayashi ne kadar doğru tartışılır, zarara sokmasa bari takımı.

  10. Yanına da Kovalainen olsa tamam ama bu ikiliden para kazanamayacak olan Caterham muhtemelen Ericsson’u hatta Kobayashi değil de o koltuğa da Van Der Garde oturursa şaşırmam,üzülürüm.

  11. Puan alan bir takım haline gelirse eğer Caterham çok verim alır Kobayashi’den.

  12. kobayashı arka grubu ezer geçer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir