MCDesign 2014 Ferrari Aracı Burun Konsepti


Yorumlar

“MCDesign 2014 Ferrari Aracı Burun Konsepti” için 13 yanıt

  1. renk kombinasyonu güzel

  2. Araç güzel de sanki burunun üsttarafı yukarıya doğru bombeli gibi, düz olsa daha hoş durur kanaatimce 🙂

  3. Ben Alonso’nun mu Ferrari’nin mi Twitter profilinde örtülü bir araç gördüm burnu kurallara uygun şekilde alçaktı belki de hiç böyle bir şey kullanmazlar…

    1. o 2001 aracının lansmanından bir kareydi 🙂

  4. yahu vakti zamanında 1989 da araçların burunları bugün belirtilen kurala çok benziyordu. şu karınca yiyen hayvanı mıydı neydi. onun burnu gibi 🙂

  5. Tam benim düşündüğüm gibi McLaren ın 2012 de ki çözüm gibi olucak diyordum. harbiden de öyle. Yanlız ben McLaren için düşünmüştüm yanlış anlaşılma olmasın. Bakalım görücez.

    Birde araçlar böyle gözükecekse telaş yapmaya gerek yok.

  6. inşallah böyle olmaz bence çok çirkin duruyor

  7. alttan çıkan 3’ün 1’ne benziyor.

  8. Bu sadece bir çizim… Grçekle uzakdan yakından alakadar olmayabilir.Bir sır vermeme niteliğinde değilse… Alonso nun örtülü yaınladığı resimde bu şekilde bir burun yok.

    Sonuç olarak, henüz devam eden ana yapı tasarımları varken şu şudur diye benim gibi çok diretmede yapılamaz.Hele bu tasarımı irdeleyen RBR olsa kesinlikle çok müspet açıklamalar yapamazsınız çünkü bukalemun gibi hemen istedikleri yeri değiştirebiliyorlar. Zaten bu sene ilk testler sonrasında da yeterli bir çözüm bulamamışlarsa birisini irdeleyip o tasarımı çok hızlı uygulayıp geliştireceklerdir.

  9. Ferrari_team avatarı

    Bu şekilde zaten ön taraftan arka tarafa hava akışını daha iyi sağlayacaklardır..Bence bu şekilde olabilir çoğu araç..Gayet güzel..

  10. aslında o kadar kötü gözükmüyor

  11. İlk çıkan fotoğraftan ve videodan sonra bu fotoğrafı görünce vay be dedim ve cidden sevebildim 🙂 böyle olursa sorun etmem, ama o karınca yiyen burun nedir arkadaş ya!

  12. jhackrapunzel avatarı
    jhackrapunzel

    NE kadar çirkin olacağını söyleseler de 08 den sonra ki en güzel araçlar olacağını düşünüyorum, en başta kürek gibi ön kanat küçülmüş ve su aygırı gibi açılmış görünen o koca burunlar olmayacak, hoş olmayan tarafı galiba araçlar biraz daha dar olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir