Renault, Test Haftasını Grosjean ile Tamamladı

yazar:

kategori:

Renault takımı Jerez’deki test haftasının son gününde programını test pilotu Romain Grosjean ile tamamladı.

Perşembe günü oluksuz lastikleri test eden takım, son gün oluklu lastiklerle testlere devam etti. Takımın testlerin ilk günü başladığı süspansiyon konusundaki çalışmalara devam edildi ve aracın yüksek sıcaklıkta tepkisi geliştirilmeye çalışıldı.

Takımla çalışmaya alışan Grosjean, müdendislerle çok verimli çalıştı ve son gün elde ettiği 1:19.561lik derece ile de istitkrarlı olduğunu gösterdi.

Gün sonunda takım, tüm görevleri tamamladı ve benzer sıcaklıkların beklendiği Macaristan yarışı için iyi bir hazırlık evresini tamamalmış oldu.

Romain Grosjean testlerin ardından "Pisti yeni öğrenmeme rağmen bugün daha iyi bir gün geçirdim ve araçta daha rahat hissetmeye başladım. Hava serinken, iyi bir sabah seansı geçirdik. Oldukça fazla tur attık ve uzun sürüşler gerçekleştirdik. Araçta doğru dengeyi bulmayı başardık."

"Öğleden sonra ayarlarda daha fazla şey denedik ve yüksek sıcaklıkta aracın daha istikrarlı olması için çalıştık. Benim için iyi bir deneyim oldu ve tekrar takımla çalışmak güzeldi." diye konuştu.


Yorumlar

  1. fotoya bakınca kimiyi görür gibi oldum kaskın altında ynı kimi:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir