BMW Başkanı Macaristan'da Podyum İstiyor

yazar:

kategori:

BMW takım patronu Mario Theissen takımının bu haftasonu Macaristan Grand Prix’inde podyumda olacağı konusunda kararlı. Takım geçtiğimiz iki yıl boyunca Hungaroring’te poyumda bitirmişti ve Theissen hat-trick yapmak için aç olduklarını söyledi.

" Geçtiğimiz iki yıl Macaristan Grand Prix’i bize çok heyecanlı dakikalar yaşattı. 2006’da hava durumu yarış içerisinde değşti ve çok heyecanlı bir yarış oldu, 2007 yılında ise ofansif bir strateji belirledik ve gerçekten yüreğimizi koyduk fakat podyum derecesi ile ödüllendirildik. 2008 yılı için ise amacımız üstüste üçüncü kez Macaristan’da podyumda yeralmak."

" Taahüt ettiğimiz olay her iki aracımızı da kararlı bir şekilde sıralama turlarında ilk ona sokmak ve bu yarıştan evimize iyi puanlarla dönmek. Hungaroring aracın aerodinamiğinden ve frenlerinden çok fazla şey istiyor. % 58’lik bir yüzdeyle bu pistte tam gaz gidebiliyorsunuz. Bununla sıcaklık aktarma orgları üzerinde kritik rol oynayabilir. Genel olarak ağustos ayında Macaristan sıcak oluyor ve sıcaklık pisti kurak bir arazi haline getiriyor adeta. Artı olarak düşük ortalama hız sebebiyle sürücü soğutma sistemleri limitlerde oluyor."


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ferrari geçen sezonki yarışa göre daha iyi olabilir. mclaren kazansa bile araya ferrari girer dubleye izin vermeyiz 😛

  2. 2 McLaren 1 Güvenlik aracı. Bu pistin hakkı bu.

  3. 2 ferrari bir mclaren bence girmeleri zor:)

  4. güzel yorum:) ama heikki yüzünden geçen seneyi özlüyorum.en berbat geçişlerin aktörü oldu.Heiiki =Escort .alonso olsaydı 3.sıra diğerleri için mümkün olurdu

  5. Olabilir, 3. sıra boş olacak, çünkü sadece 2 aracımız var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir