MCDesign’ın McLaren Konsepti


Yorumlar

“MCDesign’ın McLaren Konsepti” için 9 yanıt

  1. Bu burun tasarımının diğerlerinin aksine aracın altına yeterince hava alabileceğini düşünmüyorum. Amaçsız olur, bu yüzden görmesek daha iyi.

  2. Siyah McLaren’e ayrı bir yakışıyordu bence. Şuanki renkte fena değil tabi 🙂 ama o West’li zamanları unutmak mümkün değil. Yada Marlbroro’lu Ferrari 🙂

  3. McLaren’den beklenen her zaman kurallar dahilinde yapılabilecek en estetik aracı tasarlamak. Ancak geçen sezon yaşanan faciadan sonra estetik, uzun yıllar sonra ilk defa arka planda kalabilir. Bence bu gıyabi tasarım çok hoş olmuş. Benim tasarım dan çok merak ettiğim konuysa acaba McLaren 20 küsür sene sonra tekrar arka kanadında McLaren yazarak mı yarışacak.

    1. Bence arkada West yazsın. Yanlarda da Kimi ile David.

      1. O günlerdeki gibi hızlı da olsun o zaman. Gerçekten aracın tasarımından çok renk dizaynını merak ediyorum. McLaren, tarzında fazla değişiklik yapan bir organizasyon olmadığı için normalde hiçkimse bu kadar merak ya da heyecan duymazdı. Uzun yıllar sonra ilk defa konsept değişebilir.

  4. McLaren tasarım ekibi yeni burun konseptinde yine farkını koymuştur diye umut ediyorum.Çizimlerdeki gibi olursa şayet göz zevki diye birşey kalmayacak Formula 1’de.

  5. Umarım böyle olmaz. Ferrari için yaptıkları daha iyiydi. Mclarenin burnu düz olmalı 😀

    1. katılıyorum, bu ferrarininkinden bile kötü

      1. F1 aracı havası yok bunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir