“Frijns Vettel ve Hamilton Seviyesinde”

yazar:

kategori:

Bu sözler Robin Frijns’in menajeri Timo Gans’a ait.

Geçtiğimiz sezon Sauber takımının test pilotluğunu yapan Frijns, Eylül ayında İsviçreli takım ile yollarını ayırmıştı.

Frijns’in menajeri yaptığı açıklamada Hollandalı pilotun Hamilton ve Vettel kadar yetenekli bir pilot olduğunu ifade ederken, gelecekte Formula 1’de  koltuk bulabilmesi konusunda iyimser olduğunu söyledi.

“Robin’in büyük bir F1 kariyeri olabilir. Ben kesinlikle öyle olacağını düşünüyorum. Onun genç serilerdeki siciline bakarsanız ne kadar yetenekli olduğunu anlarsınız”

“Robin’in genç serilerde başardıklarını geçmişte Vettel, Hamilton, Rosberg ve Hulkenberg gibi pilotlar başardı. Fakat bu pilotlar şuan üst düzey performans gösteren pilotlar”

“Ben Robin’in aynı derecede yetenekli olduğunu düşünüyorum. Formula 1’de uzun ve başarılı bir kariyere sahip olabilir. Şuan görüştüğümüz takımlar var. Fakat bunun hakkında bilgi veremem”

Bu hafta ortaya atılan iddialara göre Hollandalı pilotun Caterham ile görüştüğü fakat takımın tecrübeli bir sürücü ile anlaşmak istemesinden dolayı Kamui Kobayashi ile anlaştığı ifade edilmişti. Takımın ikinci pilotluğu için en büyük adayın ise Marcus Ericsson olduğu söyleniyor.

 

 


Yorumlar

““Frijns Vettel ve Hamilton Seviyesinde”” için bir yanıt

  1. Frijns yetenekli gençlerden birisi. Hülkenberg kendine düzgün koltuk bulamazken diğerlerinin işi çok zor. Tepedeki takımlardaki bazı pilotlar da aslında harika değil ama taraftar kitleleri için tutuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir