WRC: "Subaru Yıllar Sonra İlk Kez Bu Kadar İyi"

yazar:

kategori:

Subaru World Rally Team Patronu David Richards, takımının bu hafta sonu yapılacak Finlandiya Rallisi’nde Citroen ve Ford ile yıllar sonra ilk kez mücadele edeceğini düşünüyor.

Richards, 6 haftalık yaz tatilinde Impreza’da gösterdikleri gelişime güveniyor ve 1000 Lakes bölgesinin araçlarına çok iyi uyacağını düşünüyor.

Richards "Türkiye’den bu yana olan çalışmalarımız çok verimliydi ve Finlandiya’ya yıllar sonra ilk kez bu kadar güçlü gideceğimiz konusunda eminim."

"Finlandiya klasik yarışlardan bir tanesi ve her zaman favorilerim arasında yer aldı. "

"Markku Alen, Hannu Mikkola ve Ari Vatanen gibi yerel isimler burada kendi zamanlarında iyi iş çıkardılar ancak ben WRC2008 ile Petter (Solberg) ve Chris (Atkinson)’un da hızlı olacağını düşünüyorum çünkü aracımız hızlı ve akıcı yollara uyumlu." dedi.

Eski şampiyon Peter Solberg de yaz tatilinin ardından araca geçeceği için sabırsızlandığını söyledi.

Solberg "Takım Türkiye’den bu yana sıkı çalışıyor, bir çok test yapıyor ve iyi adımlar atıldığını hissediyoruz. Umuyorum ki orada performansımız iyi olacak ve yeni araçla iyi bir sonuç alacağız."

"Finlandiya iyi bir yer ve geçmişte iyi olduğumuz yerlerden birisi. Daha önce de gördüğümüz gibi kolay bir yarış değil ancak bana uygun bir yer. Hızlı, akıcı, kör zıplama noktaları ve bir çok çılgın taraftar…" dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir