Vettel, Alonso ya da Raikkonen’le Takım Arkadaşı Olmaktan Korkmuyor

yazar:

kategori:

Son 4 senenin dünya şampiyonu Sebastian Vettel, Red Bull’dan sonraki hedefinin Ferrari’ye geçiş olduğunu işaret etti ve böyle bir şeyin olması halinde Fernando Alonso ya da Kimi Raikkonen ile takım arkadaşı olmaktan korkmayacağını söyledi.

Vettel son 4 senedir şampiyon olsa da bazı kesimler onun Fernando Alonso gibi isimlerle aynı seviyede olmadığını düşünüyorlar.

Vettel “Belki bir gün Kimi ya da Fernando ile aynı takımda olurum.”

“Her zaman en güçlü rakiplerinizi yenmek istersiniz, bu yüzden korkmuyorum.” dedi.


Yorumlar

“Vettel, Alonso ya da Raikkonen’le Takım Arkadaşı Olmaktan Korkmuyor” için 16 yanıt

  1. madem korkmuyordu neden rbr raikkonenle anlaşmak istediğini söylediğinde gizliden yok isyemezük dedi.medyaya karşıda olabilir rakkkonenle çok iyi arkadaşız dedi.sormazlarmı adama sorarlar jet man sorar ?

  2. ForzaRaikkonen avatarı
    ForzaRaikkonen

    Bu söylemlerini 2013 yazında yapmış olsan, belki inanabilirdim. Çünkü o zamanlar Raikkonen ile takım arkadaşı olma ihtimaliniz vardı.

  3. Hamilton da bu gazla Mercedes’e geçmişti zaten. “Schumacher’in yerini almak.”

    Vettel de gözü karartabilir.

  4. aynısını Alonso içinde söylüyorlardı, ama Raikkonenle aynı takımda şuan…

    o yüzden hiç belli olmaz

  5. Bu ne nefret böyle Vettel’e karşı ya. RedBull’a olan nefretinizi Seb’den çıkarmaya çalışıyorsunuz. En az ben de sizin kadar Vettel’in Ferrari’yle ne yapabileceğini merak ediyorum ama Sezar’ın hakkı Sezar’a yapmayın. Onboard görüntülerini izlerseniz hızlı bir pilot olduğu çok açık. Ne yapmasını bekleyelim Vettel’den ya bu araba çok iyi ben kullanmıycam mı desin, aracı yavaşlatın mı desin. Oyuncudan değil oyundan nefret et derler, bilen bilir.

  6. Ya korkmuyordu ondan mı Raikonen ve Alonso’nun adı Redbull ile anılınca üç buçuk attı …

  7. FernandoAlonso14 avatarı
    FernandoAlonso14

    Tabi tabi eminim korkmuyorsundur.

  8. yani şu bir gerçek kesinlikle ve kesinlikle alonso – raikonen ve hamiltondan sonra geliyorsun hatta rosberg. marifet tamamen red bull da . raikonenin o lotus döküntüsünde bile neler yapabildigini gördük alonso keza öyle hamilton mercedeste bocalama sezonunda olsada galibiyet alıp basarılıydı. sense hep 2 saniyeye yakın hızlı aracınla yarısıp durdun uzatmayalım .. korkmuyorum deyip durman bile hala bir seyleri ispatlaman gerektiginin göstergesidir.

  9. Şaşırtmadı.

  10. Luis Garcia Abad avatarı
    Luis Garcia Abad

    Bırak bu ayakları sen ve şuanki pit duvarının alonsonun karşısında tir tir titrediğini biliyoruz

  11. Bu vetteli kimse bırakmaz redbull kötüyse mclarene o kötüyse ferrariye her iyi olan takımda 40 yaşına kadar yarıştırırlar m . Schumacherın rekorlarını hep geçer yani vettelden kurtulmak zor onu mecbur sevmeliyiz..

  12. alonso da raikkonen de takım arkadaşı olmayacak bunlar çok küçük ihtimaller. hedef saptırıyor. takım arkadaşı olma ihtimali olan isim hamilton, vettel’in anlaşması 2015+1, muhtemelen alonso emekli olana kadar ferrari’ye gel(e)mez. eğer alo-rai ikilisi sorun çıkarmazsa ve başarılı olursa ferrari bir sonraki sürücü kadrosunu da 2 büyük isimden oluşturmayı düşünebilir.

    1. Raikkonen Alonso ikilisinden daha tehlikeli olur,bir de Vettel’in yanında Hamiltonu isteyeceğini hiç sanmıyorum.

  13. Şu anda korktugunu hepimiz biliyoruz.3-5 sene sonrasindan bahsediyor korkmam diye sanki çok buyuk bir cesaret örneğiymis gibi ..3-5 sene sonra zaten korkmasin bi zahmet.Alo-Rai 40 yaşina geldiginde Vettel en iyi çağında olacak tabi yaban çakalı 😉

  14. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Vettel daha önceden Ferrari de çok yarışmak isticeğini dile getirmişti.Sanırsam dominik de Vettel bize schumacher’li dönemi hatırlatıyor gibisinden konuşmuştu.Vettel bi gün illa gelicek Ferrari’ye ama o gün ne zaman olucak ? Raikkonen 2015 sonrası muhtemelen Ferrari’den emekli olucaktır veya taş çatlasın başka bi takımla veya Ferrariyle 1 sene daha sürücektir.Yani Raikkonen’in Vettel’in gelişinde temel etken olduğunu düşünmüyorum.Bence Vettel’in gelişinde asıl etkili olucak şey Alonso-Ferrari ilişkilerindeki denge.Takım bu yeni kurallardada batırmaya devam ederse belki 2014 sonunda bile ayrılabilir Alonso.Ayrılsa bile haklı gözüyle bakılır kimsede bişey diyemez.Ama takım iyi iş çıkarıp şampiyonluk çıkabilecek bi araç üretirsede o zaman Alonso kariyerinin sonuna kadar Ferrari de kalabilir.F1 de ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo.Bi bakmışsınız Hamilton Mercedes’e gitmiş bi bakmışsınız sezon boyu adı Red Bull’la anılan Raikkonen gönderildiği takıma Ferrari’ye geri dönmüş.Açıkcası böyle gelişmeler yaşandığını görüncede ne olacağını kestirmekte biraz zor oluyo.Ama temennim Alonso’nun kariyerinin sonuna kadar Ferrari’de yarışması olur.Hiç bir Ferrari taraftarının Alonso’nun takımdan ayrılmasını isticeğini sanmıyorum.Ne diyelim hayırlısı olsun…

  15. Yav he Vettel he. O kadar korkuyor ki her konuşmasında korkmuyorum deyip duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir