McLaren’in Gri Üniforması İsim Sponsoru Olmayacak Şekilde Tasarlanıyor

yazar:

kategori:

McLaren’in 2014 sezonunda kullanacağı gümüş üniforma herhangi bir isim sponsoru bulunmayacak şekilde tasarlanıyor. Takımın yeni üniformaları Ron Dennis tarzı gri ve beyaz renklerinde olacak.

Yeni bir isim sponsoru arayan İngiliz takım, herhangi bir sponsorla anlaşamaması durumunda takımın ismini “McLaren Mercedes” olarak değiştirecek. Takımın Gömlek ve şapkalarında ise büyük ve basit şekilde McLaren yazıları bulunacak.

 


Yorumlar

“McLaren’in Gri Üniforması İsim Sponsoru Olmayacak Şekilde Tasarlanıyor” için 14 yanıt

  1. Aracı bilemiyorum şuan ama 2014 bence 2006 senesi gibi olacak galiba. 2013 ün üzerine hiç de iyi gelmez kanımca. Taraftar sayısında baya bir düşüş olabilir dünya çapında. Özellikle fan kitlesi uçuk olan adamlar rakiplerde. Bu iyi değil tabi ki reklam açısından.

    Ama benim için önemli değil böyle şeyler. Çünkü yıllardır istediğim şey oluyor artık McLaren artık F1 takımı yada şirketi değil bir otomobil firması. Yani artık isim sponsoru filan böyle şeylere bel bağlayan bir kurum değil. Ha faydası olmaz mı tabi kide olur. Ama sonuçta McLaren için şuan sadece motor vericek firma önemli. İsim sponsoru sadece ayrıntı. Olsa da olur olmasa da.

    Artık F1 dışındaki bizce cahil kesim McLaren dedin mi one la demiyor hiç değilse. Yıllardır isim sponsoru oldu da ne oldu. En büyükler le çalıştık bu güne kadar sonuçta.

    Ama artık otomobil firması olarak burdayız. Bu güne kadar üretilmiş en müthiş supercar ın yenisini de ürettik yine. Belli olur yakında zaten.

    Sadete gelicek olursak hayalim sadece McLaren olarak çıkıp ta Ferrari yi yenmek. İşte o zaman ben McLaren lıyım dediğimde sadece bilen değil bilmeyende saygı göstericek.

  2. Mclaren`e renk mi yok, Siyah var, Gri var, Turuncu var, Kirmizi var, bu bolluk nedeniyle harika tasarimlar yapabiliyolar, hele sponsor yoksa degmeyin tasarimcinin keyfine 🙂

    Bazilari gibi sadece sadece Kirmiziya, sadece Gumuse yada sadece Laciverte mahkum degiller yani 😉

  3. lansman ile birlikte yeni isim sponsoru açıklanacaktı ne oldu bulamadık mı bir sponsor?

  4. scuderiaferrarimarlboro avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    bulamadın mı bir sponsor mclaren’im…

  5. 2005 sezonumuydu neydi pit ekibinin giydiği turuncuvari mclaren tişörtleride çok alımlıydı

  6. Bir ara Martin Whitmarsh’ın giydiği bir ceket vardı yağmurluk gibi bişi. Team Boss collection içindeydi. Onu satın almak istemiştim (ki Mclaren’le uzaktan yakından bağlantım yoktur, sadece ceketi beğenmiştim.) ama üzerindeki dev kontörcü yazısı yüzünden vazgeçmiştim. 250 yuro para verip eşantiyon gibi de gezilmezdi. Karbon fiber desenli siyah bir şeydi. Hugo Boss’la iletişime geçtim yapamayız dediler. Takımla anlaşmaları mı ne varmış neymiş.

    Bu kez benzer bir şey yaparlarsa alınabilir sanırım.

    1. Yes yes yes, bende bayilmistim o karbon fiber desenli cekete, cok guzeldi be..

  7. Envayi çeşit McLaren tişörtüm, polarım atkim berem gomlegim var. Günlük hayatta surekli giyerim ama pit crew tarzı hiçbir ürün almıyordum sırf beni vodafone çalışanı zannederler diye! Artık gönül rahatlığıyla alabilirim. Gerçi döviz kuru benim için eff. Olan değerden % 30-40 yukarıda ama McLaren pit crew için başka isteklerimden biraz fedakarlıkta bulunabilirim.

  8. canbundy (spa2000) avatarı
    canbundy (spa2000)

    http://www.grandprix247.com/wp-content/uploads/2012/07/d10bel1307.jpg
    Ron Dennis tarzı gri ve beyaz renkler….. 🙂
    Herşeyin yeri ve zamanı var, ödül olarak ise canlı renkler bir daha ki zafere kadar herşey donuk zafer sonrası herşey canlı sonra tekrar ölüm ve tekrar gri sonra zafer ve yaşam ve canlılık sonra tekrar gri ve sakinlik ve hazırlık sonra tekrar zafer ve heyecan ve eğlence sonra tekrar gri görev ve farkındalık heryer gri, grinin anlamı sevinilecek birşey yok zafer yoksa herşey soluk ve renksiz sonra tekrar zafer ve kutlama. döngüsel kanıksama…

  9. Yusuf Hitay avatarı

    nihayet mclaren yazmayı akıl edebildiler. bendeki 2009 formasında sadece bit kadar mclaren logosu var ensede. 2011’den sonra o bile yoktu. sponsordur, reklamdır iyi hoş da, kendi ismini yazmamak nasıl bir mantık ben bir türlü anlayamamıştım. futbol forması yapıp takımın armasını koymamak gibi bir şey.

    1. Aynen, tasarım olarak güzel ama saçma bir logo düzeni vardı hep kıyafetlerde. F1 türkiyede olduğu zaman ne zaman yarışa gitsek onlarca kişi vodafone çalışanı zannedip sorular soruyordu bize. Önde mercedes logosu da olmasa takım forması demeye bin şahit isterdi.
      Yalnız şöyle birşey var, honda zamanından kalma mclaren logosu(marlboro yasaklı olduğu yarışlarda yerine kullanılan logo) şimdikiyle birebir aynı bırakılmış. Bu seçim 2015te maziye dönüşü simgeler mi acaba?

  10. Bu seneki ürünler kesinlikle alınmalı ozaman 🙂 Tişörtün ve şapkanın üzerine kocaman McLaren yazısı olsun.Ben McLarenciyim arkadaş diyebileyim sokağa çıktıgımda.

  11. Mclaren bu hallere mi düsecekti dmek geliyor icimdem.

    Yani hersey Hamilton muydu?

    adam gitti takim dagildi.

    hic mi back up düsünülmedi nicin yeni yildiz kadroya alinmadi Hamilton gidince

    hersey McLaren de yarismak ister teklif gelse.

  12. kesinlikle pembe vodafone yazilarindan daha iyi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir