"Piquet Artık Daha Çok Çalışıyor"

yazar:

kategori:

Nelson Piquet’in en yakınında bulunan kişilerden birisi, Brezilyalı pilotun sezonun 2. yarısında daha fazla çalışmaya başladığını ve gelişim gösterdiğini söyledi.

Piquet’in yarış mühendisi Ricardo Penteado, Brezilyalı pilotun artık daha iyi ve sıkı çalıştığını, yarış hafta sonlarına alıştığını belirtti.

Penteado "Bence Nelson Formula 1’e ilk geldiğinde doğal yeteneğine daha çok güvendi."

"Ancak daha sonra yeteri kadar iyi olmadığını anladı ve derine dalıp sıkı çalışmaya başladı." dedi.

Kendisi de Brezilyalı olan Penteado, Hockenheim’de alınan podyumun Piquet’in kendisine olan güveni daha da arttıracağını düşünüyor.

Penteado "Sonuç üzerindeki baskıyı biraz azaltacak."

"Güven sıralamalarda fark yapabilir, Nelson bu alanda sorun yaşıyor." dedi.


Yorumlar

  1. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    pistteki en şansız pilot..Çünkü takım arkadaşı alonso.2. pilot pisikolojisine alışık olmadığı için başarısız olduğunu düşünüyorum.Hiç destek görmediğini düşünüyorum.Gelecekte başarılı olacak bi pilot.Takım konusunda şansı olursa şampiyon olabilir..

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Nelson daha yeni yeni alışıyor ortama.Biraz geç olduğunun farkındayım ama,sürüş tarzı yoktu,acemi idi.Bunlar çok yavaş çözülüyor.Halen belli bir sürüş tarzı yok ancak araca ve pistlere alışmaya başladı.Ancak 2009 sezonunda iyi mi yoksa kötü bir sürücü mü net olarak belli olacaktır.Şans verilmesi ve sabır gösterilmesi gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir