Macaristan GP – Antrenmanlar Sonrası Toro Rosso

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais – 15.: Çok kötü bir gün değil. Bu sabah pist şekli değiştikten sonra ilk kez bu piste çıktım ve Formula 1 aracı ile nasıl sürüleceğini öğrenmeye çalıştım. İyi geçti. Öğleden sonra ise farklı yakıtlar ile lastikleri değerlendirdik.

Seansın sonlarına doğru pist iyileşmeye başladı ancak ben hafif  turlarımı seansın erken zamanlarına attım ve bu zaman tablosuna yansımadı. Beklediğimiz gibi biraz opsiyon lastiklerde zorlanıyorum. Bu pist çok değiştiği için eğer büyük bir sorun yaşamıyorsanız en iyisi bekleyip 2. gün ne olacağını görmek. Aksi takdirde cumartesi günün koşullarına uymayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

Sebastian Vettel – 20.: Her iki seansta da hidrolik sorunu yaşadım. Bu utanç verici çünkü çok zmaan kaybettim ve cuma sürüşleri çok önemli. Neredeyse hiç süremedim ve hafta sonunun geri kalanında neler bizim için olumsuz olabilir bilmiyoruz. Bu yüzden diğer aracın verileri 2 kat daha önemli olacak. Sebastien’dan öğrenmeye çalışacağım ancak pist üstünde kendi yolunuzu bulurken takım arkadaşınıza güvenmek iyi değil. Umarım yarın sabah biraz yakalayabilirim. 


Yorumlar

  1. Vettel için çok kötü oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir