Macaristan GP – Antrenmanlar Sonrası Mclaren

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton – 1: Sabah pist çok kirliydi ve programımıza başlamadan önce zaman geçirdik. Bir kez daha, her iki seansta trafik sorunları yaşamama rağmen araç çok iyiydi. Öğleden sonra ilk kez yenilenen aeropaketi test etme şansı buldum ve kesinlikle aracı daha dengeli hale getiriyor bu paket. Bu da cesaretlendirici.

Heikki Kovalainen – 3.: Bizim için bir pozitif gün daha. Araç güne oldukça güçlü başladı ancak her iki seans boyunca gelişim göstermeyi sürdürebildik. Ben iyi bir denge buldum ve tur zamanı elde etmeye çalışmaktansa lastiklerimi korumayı tercih ettim. Biraz ufalanma sorunu yaşadım ancak işler yarın için iyi görünüyor.

Ron Dennis: Bugün neredeyse sorunsuz bir gün geçirdik, sadece bu pistte ilginç olmayan şekilde bazı trafik sorunlarıyla karşılaştık. Yine de bu trafik sorunları programımızı etkilemedi. Bu yarış için geliştirdiğimiz aerodinamik paket beklenen sonucu veriyor ve şu ana kadar aracın performansı cesaret verici.

Norbert Haug: Hafta sonuna iyi ve güçlü bir başlangıç oldu. Yarış koşullarını simule ettik ve hem Heikki hem de Lewis hızlı ve istikrarlı turlar attılar. Yarın pist yüzeyinde daha fazla lastik olmasıyla koşullar değişecek bu bakımdan rekabetin neresinde olduğumuzu tahmin etmek için henüz erken.


Yorumlar

  1. yaa durun daha sıralamalar olmadı hemen bız onde gıderken fılan o kadar abartmayalım massa gecen yarıs her ne kadar kotude olsa antrenmanlarda cok ıyı dereceler yapmıstı sıralamalarda surprız yapabılır belkı ve bu pıstte bırısını gecmesı bıraz zor bende mclarencıyım ama gende temkınlı olmak lazım rakıp Ferrarı belli olmaz

  2. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    yav boyle her başlık altında cirit atan mclarenci arkadaslarımı görmek ne kadar da keyif verici:DD
    ve bu kanat olayı bence çok vahşi bir hava katmıs.lewis de arac daha dengeli diyorsa dogru soyluyordur..bu yarısta da en hızlı biz olacagız gibime geliyor..kazanıcaz diyemiyorum cunku güvenlik aracı sacmalıgı diye bir şey malesef ve biz öndeyken genelde bizi yalnız bırakmıyor pek..ama almanya da ki söke söke galibiyet almak daha tatlı oluyor:DD

  3. YORUMA BAKARMISIN ARKADAS BIDE BIZE LAF YETISTIRIYORLAR. :))

    Felipe Massa – 6.: Tam olarak nerede olduğumuzu söylemek zor ama açıkça görülüyor ki onlar çok hızlılar.

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ben görüntü olarak bahsettim ve kafamda öyle canlardırdım geri kalan denge işi teknikerlerin ve takımın :))

  5. senın dedıgın gıbı bır sey oloursa anladıgım kadarıyla baya buyuk bı parca olucak o zmana da karsıdan gelen hava akımını duzenlerken yanlardan gelen hava akımı ruzgar vb… aracın dengesını bozmaz mı ???
    merak ettım ondan soruyorumm yanlıs anlasılmasın 🙂

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Esnemez radyatör girişlerinin üst kısmıyla birleşecek burun v şekilde genişleyerek ince bir tabaka şeklinde üsten sanki havayı direkt yönlendiren bir oluk gibi olacak tamamiyle burunla birleşik lastik bağlantılarının üstünden inşallah anlatabilmişimdir

  7. o çok esner kabul etmezler :)))

  8. mclaren hızlı turunu sert lastikle attı sanırım..

  9. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu burun kanatlarını geriye doğru aynı şekille radyatör hava girişlerinin üs kısmıyla birleştirsek daha karizma olur kanısındayım bir nevide savaş uçaklarındaki v kanatlar misali

  10. Ben söyliim. Rekabetin başındasın. Bir de bu yeni kanat biraz agresif duruyor. Belki biraz daha şekilli olabilirdi ama işe yarıyorsa sorun yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir