Alonso, Antrenmanlardaki Performansı Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Eski dünya şampiyonu pilot Fernando Alonso, Renault’nun antrenmanlarda sergilediği performansı önemsemediğini söyledi.

Takım arkadaşı ikinci antrenman seansında ikinci sırada yer alırken kendisi de dördüncü sırada bulunan Alonso, takımın diğer yarışlarda gösterdiğinden çok farklı bir performans sergilemesini beklemiyor.

"Bana göre, her şey beklendiği gibiydi. Antrenmanın son bölümün de ikinci ve dördüncü sırayı elde ettiğimiz doğru ancak bu yakıt yüküyle alakalı."

"Daha önceki turlarda 12. ve 14. sıralardaydık. Bu yüzden son yarıştaki gibi olacağını düşünüyorum. Umarım yarın son seansa kalabiliriz ve ardından da en yüksek pozisyon için mücadele edebiliriz. Belki altıncılık, yedincilik ya da beşincilik. Önceki yarışlardakine benzer olacaktır."

Ayrıca Alonso önceki yarışlardakinin aksine Macaristan’da yumuşak hamurlu lastiklerin araca daha iyi uyum sağladığını söylüyor.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Asırda bir gelir ilginç bir bakış açısı f1 in tarihi hadi onu geçtim araba yarışları tarihi daha bir asır olmadı ve ben şahsım namına yazıyorum öyle çok aman aman bir sürüş stili göremedim en azından herkesi ezercesine bir sürüş göremedim ;alonsonun diğer taraflarını hiç saymıyorum :))

  2. necdet KARAKUŞ avatarı
    necdet KARAKUŞ

    alonsa gibi bir idolu izlemekn asırda bir olur beyler tadını cakarmaya calışın sadece cunku reno wlims redbul yada toyoto dan daha iyi degil anladınız siz ono herhalde

  3. önemsediği şeyin takımın 4. lüğü olduğunu günler önce söylemişti. bunun için elinden gelenin ötesini yaptığı kesin

  4. samet demirel avatarı
    samet demirel

    ee araba gitmeyince adam ne yapsın ümidi kesit zaten sezondan

  5. Antrenmanları önemsemiyor ,yarışı önemsemiyor ee neyi önemsiyor bu alonso!!!!!

  6. samet demirel avatarı
    samet demirel

    bu alonso ne kadar olgunlaşmış yahu önceden bu adamdan böyle demeçler duymazdık geçen seneden beri bu adama kanım ısınmaya başlamıştı ve adamı sevmeye başladım artık

  7. ön yargılarınızı yenin artık lütfen. bide anlamadan yuhalamışsın çok ayıp

  8. hakan arkadaşım sanırım yanlış anlamışın. alonso genel olarak konuşmuş. yani tamamen yakıtla alaklımış. sadece piquetin 2. liği için değil kendi elde ettiği 4. lüğün de bir anlamı olmadığını söylemiş. kısaca renault gelişti anlamını çıkarmayın bu 2. lik ve 4. lükle.ne var bunda.e haklı. ben ayruca alonso nun bu sene güçlü olucaz dediğini hiç hatırlamıyorum. yani ispanyada 2. olarak başladığında bile yarın en fazla 5. olabilirim demişti.lütfen doğru okuyalım ve farklı anlamlar çıkarmayalım.

  9. alonsom yapma be seni bundan sevmiyorlar işte şimdi sen takım arkadaşının olduğu yerde olmuş olsaydın hemen yarın çok güçlü olacaz derdin ama takım arkadaşın orda olunca nasıl oluyorsa kabullenmiyorsun bir kerede güzel bişeylerde bee yuh artık alonso yuh

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir