Hamilton "Yaz Tatiline İhtiyacım Yok"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton oldukça sıkı yarış tempoları göstermelerine rağmen yaz tatiline ihtiyacı olmadığını söyledi.

Macaristan’dan sonra takımlar Ağustos tatili yapacaklar ancak Hamilton tatil yapmaktansa yarışmaya devam etmek istediğini söylüyor.

Hamilton "Araya ihtiyacım yok. Aslında zorlamak için her zamandan daha iyi bir dönem." dedi The Sun’a yaptığı açıklamada.

Hamilton bu sene en çok yarış kazanan isim oldu ve son 2 yarışı ard arda kazandı.

Hamilton eğer yarın yapılacak olan yarışı kazanırsa Michael Schumacher’in 2006’da gösterdiği hat-trick başarının ardından ilk kez bunu yapan pilot olacak.

Hamilton "Bunun bir önemi yok, sadece bu momentumu korumak istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. antremanlarda olsun sıralamalarda olsun lewis en iyi zamanı yapıyor garaja çekiliyor bakıyorki birisi zamanını geliştirdi hemen çıkıp yine geliştiriyor yani ikinicliğe bile tahammulu yok o suratındaki sinsi sırıtışla siz benim için hiçsiniz demege getiriyor…ron dennis in yüzündeki o ukala sırıtışta zaten bunun habercisi…. ferrari de massa desen ne şampiyon olucak bi yetenek nede öyle bir karizma var….kimi desen marsta yarısıyormuyoksa ordamı belli değil ispanyadan beri hiç birşey yapmadı diyorki:canada da kazanırdım lewis daha ağırdı kazanamazdın diyorki ingilterede kazanırdım lastikleri taktıktan sonra da lewis ten yavastın kazanamazdın frasnda evet sansızlık ve şans 8 puana şükret almanyada ise lewis resmen dalga geçti bende heikki yol verdiğinde sinirlenmiştim ama nede olsa geçerdi yani onun yaz tatiline ihtiyacı yok olsada olmasada o bütün yarışları kazanıcak ve muhtemelen pole yarış ve zafer şsklinde olucak en sevmedigim ve antipatiklik kralı olan bu adam 2008 dünya şampiypnu oldu ferrari pilotlarını ezdi geçti ve malesef şampiyon olucak

  2. belki burada da kimsenin bulamayıp hami'nin bulduğu birşey vardır :))

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Hamiltonda güzel bir hırs ve azim var inşallah zararına sebebiyet vermez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir