Alonso İçin Süper Fonlar Hazır

yazar:

kategori:

İspanyol gazete Diario As ayrıca Alonso’dan cevap bekleyen Briatore’nin, İspanyol pilotun Renault’a dönmesi durumunda McLaren’in sponsorlarından birini kendilerine çekeceğine inanıyor.

As gazetesi, Telefonica’nın sahibi olduğu telefon markası Movistar ve İspayol finans kurumu BBVA’nın, Pazartesi günü Madrid’de yapılan bir görüşmenin ardından Alonso’nun Renault ile ikinci dönemine başlamasıyla yakından ilgili olduğunu ifade etti.

Sigorta şirketi Mutua Madrilena da, Alonso ile Renault’a geçmeti istiyor. Ama 2008 için McLaren’e bağlı durumda. Ron Dennis daha önce, takım sponsorlarının hiç birinin, özel pilotlar nedeniyle anlaşmalı olmadığını söylemişti.

Alonso’nun iknası için bu üç süper fonun içinde bulunan BBVA, Renault’a ana sponsoru ING’ye mâl olabilir.

Ayrıca Alonso’nun, Briatore’nin son günü Salı’ya kadar görüşmenin olmamasının İspanyol pilotun sonuçta renault için gelecek sne yarışmayacağı anlamına gelmediği de ifade ediliyor.

İfadelerin devamında, Alonso’nun Renault’a geçmemesi durumunda bu süper fonların, İspanyol pilotu takip ederek başka bir takıma da gidebileceği söyleniyor, Toyota gibi.

Bununla beraber Red Bull ise, görünüşündeki alanları satmakta isteksiz olması nedeniyle böyle bir desteği kabul edecek gibi görünmüyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir