Raikkonen: “Şampiyonluğumu Kazandığım Ferrari’ye Dönmek Güzel”

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin 2014 aracının lansmanındaki konuşmasında 2007’de şampiyon olduğu Ferrari takımına geri dönmenin güzel olduğunu söyledi.

Raikkonen “2007 şampiyonluğumu kazandığım Ferrari takımına dönmek güzel. Açıkçası hedefimiz aynı. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Yarışları ve her iki şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Zaman neler olacağını gösterecek. Ancak kesinlikle en büyük zaferi istiyoruz.”

“Formula 1 aracını özledim mi? Aslında hayır. Biraz ara vermek güzeldi. Ara vermem gerekiyordu. Küçük bir ameliyat geçirdim. Bu yüzden başka şansım yoktu. Gelecek sezon öncesinde % 100 hazır olmak ve ağrısız istiyordum bu yüzden ameliyat için en doğru zamandı.”

“En güçlü takım olmamızı ve her ikimizin iyi iş çıkarmasını umuyorum. Her ikimiz de kazanmak istiyoruz. Şampiyonluğu tekrar Ferrari’ye getirmek istiyoruz.”

“Neler olacağını ve şampiyonluğu tekrar Ferrari’ye getirip getiremeyeceğimizi zaman gösterecek ancak sonuçları belirleyen bir çok şey olacak.”

“Her ikimiz de önlerde olabilecek ve şampiyon olabilecek yeterliliklere ve hıza sahibiz.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: “Şampiyonluğumu Kazandığım Ferrari’ye Dönmek Güzel”” için 6 yanıt

  1. abartısız makul açıklamalar…seviniyor mudur? elbette…sonuçta Ferrari…

    ferrari yede şapka çıkarmak lazım. boğulacaksak büyük denizde boğulalım dedi. gridin otoritelere göre en iyi 4 pilotundan 2 si bu takımda…

    hayırlı olsun…

  2. Ne 2007’de nede bu sezon asla Ferrari’ye geçişini desteklemedim . İstediğim tek şey McLaren’e dönmendi ama yine olmadı. Gerçi Mclaren de sen gittikten sonra o eski soğuk havasını kaybetti. Yarış kazandıktan sonra dahi sadece soğuk bir tebrik ve daha sonra da motoru koruma talimatlarını verdikleri günleri özledim. Ferrari ne bu kadar soğuk nede o kadar çekici bir havaya sahip olamadı benim gözümde.
    Ferrari’de şampiyon oldun bence asıl McLaren’in sana bir şampiyonluk borcu vardı ama nyse. Güzel biir sezon geçirmen dileğiyle. Yüzümüzü kara çıkarmayacağına ola güvenim tam.

  3. Rai’nin 2014 kaski, yine guzel bir tasarim 🙂

    1. Cesitli acilardan, iceman yazisi sari degilde gumus falan olsaydi daha guzel olurdu..

    2. 7 rakaminin diger tarafa ters yerlestirilmesi dahice 🙂

  4. Osman Yıldız avatarı
    Osman Yıldız

    Alonso ile aynı karede oldukları ve güldükleri an çok güzeldi. Buz adam umarım biraz sıcakkanlı olabilir ve muhtemel başarıda güzel rol oynar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir