Sutil Kilo Vermeye Odaklanacak

yazar:

kategori:

Adrian Sutil 2014 sezonu öncesi kilo vermeye odaklanmak zorunda olduğunu kabul ediyor.

Yeni güç ünitelerin ağırlıkları sebebiyle uzun boylu ve özellikle ağır sürücüler takım için dezavantaj durumundalar.

1.84 boyundaki Sutil kış dönemindeki önceliğinin kilo vererek 2014 kurallarının aracına daha iyi uyum sağlamak olduğunu söyledi.

“Antrenmanlarıma normal şekilde devam ediyorum, ancak biraz da kilo vermeye odaklanıyorum. Ben uzun bir pilotum ve ağırlık konusunda her zaman sınırda yer aldım. Ancak şimdi birkaç kilo düşmeliyim. Zaten biraz başardım, Noel ve yılbaşından bu yana fazla yemiyorum.”

Force India’dan Sauber’e geçen Sutil önemli olanın uyum sağlamak olduğunu da vurguluyor.

“Kendinizi uydurmak zorundasınız, ancak bu yıl herkes için tamamen yeni olacak. Şu an takım değiştirmek kötü bir şey değil, çünkü diğer sürücülere göre bir dezavantajınız yok. Şu an herkes aynı noktada.”

“Her zaman gelişmeye çalışıyorum ve en iyi sezonumun 2011 olduğunu söyleyebilirim. Şampiyonada dokuzuncu bitirdim ve gerçekçi hedeflerim bu dokuzunculuktan daha iyi bir derece. Ancak halen işin çok başındayız.”


Yorumlar

“Sutil Kilo Vermeye Odaklanacak” için bir yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Aslanım benim.Ne takımından ne kendisinden bir talep gelmedi.Bazıları gibi şasiyi arttırın biz beceremiyoruz bahanesi arkasında uzun ve kilolu sürücüleri öne sürenler gibi davranmıyor.Taktir ettim kendisine.Hem bir sporcuya yakışan budur.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir