Macaristan GP – Sıralamalar Sonrası Bridgestone

yazar:

kategori:

Hirodhide Hamashima – Bridgestone Motor Sporları Lastik Gelişim Başkanı

Ard arda 2. ve aynı şekilde Macaristan’daki 2. pole pozisyonu için Lewis Hamilton’a tebrikler. Aynı zamanda özellikle Almanya’daki kazasının ardından kendisinin en iyi sıralama derecesini alan Timo Glock’u da tebrik etmeliyiz.

Q1 ve Q2’de araçlar daha hafif iken genel olarak süper yumuşak lastikler daha hızlıydı. Ancak Q3’te araçlar ağırlaştığında yumuşak lastikler hızlı göründü ve pilotlara daha iyi his verdi.

Pist koşulları gelişti ve yarın lastik stratejileri bakımından ilginç olacak. Her iki lastik de iyi tur zamanları sağlıyor ve yarın bir çok seçenek görebiliriz.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    bencede soft-medium şeklinde lastik getirseler daha iyi olurdu. super soft tan herkes şikayetçi, lastik değil sanki strafor köpük :S

  2. bence alakası yok. bu yetkili de bir kez hatalı seçim yapmışız dese kurban kesecem. 45 derecede pilotlara resmen işkence ettiniz ve korkarım yarın da etmeye devam edeceksiniz bu süper yumuşak lastikle. ama pilotların tümünün son seansta sert lastikleri kullanması, tokat gibi bir cevap olmuştur. adam gibi getir yumuşak-orta lasikleri, sen de rahat et pilotlar da..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir