Eski Pilotlar Schumacher'in Test İçin Dönüşünü Eleştirdi

yazar:

kategori:

7 Dünya Şampiyonu Michael Schumacher 2008 için hazırlıkların başlayacağı ilk test haftasında eski rakiplerine karşı çalışacak. Frankfurter Allgemeine Zeitung’da Schumacher’in Jerez’de de testlere katılabileceğini belirtti haberinde.

Ferrari ile yalnızca bir yarış kazanan Jean Alesi "Bana göre Michael 1 sene önce emeklilik kararı alarak doğru karar vermişti."

"Onun tekrar test yapmak istemesi doğru görünmüyor. Testin bile çok tehlikeli olduğu hatırlanmalı. Birde Michael’in diğer pilotlardan daha iyi derece elde ettiğini düşünün. Gazeteler delirecek, o zaman Ferrari ne düşünecek?" dedi.

Niki Lauda da eleştiren diğer pilot oldu. Lauda "Bu oyundaki en iyi galibiyet, padoktan hayatınızı koruyarak çıktığınız zamandır.Raikkonen bu olayı görmeyeceği için mutlu olacak."

"Bu bana göre Ducati’de olduğu gibi Malboro’nun reklam kampanyası." dedi


Yorumlar

  1. Herkesin test için dönmesini bekliyoruz. Buyurun diğer eski pilotlar da gelsin.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ya ne olacakki lauda amcam 🙂 schumi moto gp ducati takımının pilotundan 5 saniye yavaş tur atıyorsa, daha 1 yıl önce kullandığı F1 aracında neler neler yapar. niye reklam olsunki çekiş kontrolsüz otomobil deneyimi olduğu için bunu yapacak. testler sırasında en iyi dereceyide yapsın. alesi amca bunu dedikten sonra basın delirmez artık :)))

  3. niki lauda bir konudanda uzak kalsa yorum yapmasa şaşarım.bir ara alonsoya takmıştı şimdide shumiye laf ediyor hey allahım ya.yaw bir duyun sesimizi şu laudaya yorumculuk filan yaptırmayın.sürekli yanlı yorumu bende yapıyorum.oda ne farkı varki.

  4. bahsi geçen kişi SCHUMİ bilmem farkındamısınız!!

  5. Ya ii ki test yepıyo…Niki Lauda nın dediği gibi bu sadece reklam kampanyası…unutmayın schumi yarışmayı bırakmasına rağmen en çok kazanan sporculardan birisi..adamın bir sürü reklam anlaşması var…tıpku bir ducati sürmesi gib… ya boş işlerle uğraşmasın kimse ya….

  6. Schumi tüm zamanların en iyi pilotu olabilir ama 1 yıl f1 için çok uzun bi süre, bu zaman içinde çok şeyler değişiyor o yüzden kendisinden çok iyi dereceler beklemek biraz fazla iyimserlik olur. Zaten Lauda da demiş bu testler eğlencelik işler, ha kaza ihtimali yok mu var ama hayatta her şeyin bir riski var o açıdan bence Schumi'nin test yapmasını eleştirmek pek de doğru değil…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir