Şampiyonluk Gelirse Dennis Emekli Olabilir

yazar:

kategori:

Yaklaşık 10 yılın ardından McLaren şampiyonluğa ulaşırsa, 2008 sezonu Ron Dennis’in Mclaren takımındaki son senesi olabilir.

61 yaşındaki Dennis Alman Auto Motor und Sporta’a verdiği demeçte "Eğer ayağımı geri çekeceksem, bunu bir şampiyonluk alarak yapak isterim." dedi.

Dergi, Formula 1’e 1960’lı yıllarda mekaniker olarak başlayan Dennis’in gelecek yıl yapılacak kural değişikliklerine rağmen 2009 aracına odaklanmak yerine hâlâ 2008 aracı üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Dennis, hâlâ McLaren’in hissedarı ve geçen yıl yaşanan casusluk skandalında McLaren’ı bırakması konusundaki baskılara şiddetle direnmişti.


Yorumlar

  1. Sinan Şahin avatarı

    o zaman inşallah mclaren bu sene şampiyon olur 🙂 ya bu adam her türlü haltı yer ama yinede baş tacı olur. geçen sene o sahtekarlığı ben yapsaydım herhalde bu sene evimden çıkamazdım. tabii herkeste utanma duygusu olacak diye bir şey yok!

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İnandığınız davanın büyüklüğü feda ettiklerinizle ölçülür ….

  3. Ron Dennis gibi adamlar sayesinde bugün hala Formula 1 izliyoruz desem –yakışıklı ve marjinal diye Kimi'yi, şampiyon olduğu için Michael'i, bunlardan farklı olmak için başka bir takımı-pilotu tutan F1'i bu üç konu zannedenler ona nefretlerini kusarlar. (Formula 1 severler alınmasın)

  4. Eskilerden bi Dennisle Williams kaldı zaten. Zamanı gelen görevini devredecek elbette.

  5. inşallah inşallah tüh yha hamılton yalnız kalacak çok üzüluyorum 😀 forever alonso

  6. haber sen üzül diye yazılmadı emin ol.
    Martin gelecek yerine Haug da Mercedes Spor da.Yani yerine geçemez.Herşeye rağmen şampiynlukta gelse Ron kalır umarım.Onun eseri bir takım mekaniker olarak başladığı takımın en tepesinde McLaren adını ondan daha iyi özümseyen olamaz

  7. İnşallah gitmez bi yere:(

  8. JoKeRoSsi46 avatarı

    norbert daha iyi

  9. hemıltın üzülsü bize ne

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir