Dennis Kendini McLaren'a Adamaya Devam Edecek

yazar:

kategori:

Sabah çıkan haberler Mclaren patronu Ron Dennis’in şampiyonluk gelirse sene sonunda takımdan ayrılacağı yönnüdeydi ancak McLaren, Ron Dennis’in kendisini McLaren’in alacağı uzun soluklu başarılara adadığını söylüyor ve sene sonunda takımdan ayrılacağı söylentilerini inkar ediyor.

Auto Motor und Sport, Dennis’in şampiyonluk elde edildiği takdirde takımdan ayrılacağını yazmış ve bu şampiyonluğu ne kadar çok istediğini vurgulamıştı.

Ancak bir Mclaren sözcüsü Dennis’in takımdaki geleceği konusundaki spekülasyonlar hakkında açıklama yaptı ve takım patronunun gelecekle ilgli planlarının değişmediğini ve tüm kaynaklarını şampiyonluk için 2008 aracıüzerinde kullanmadıklarını söyledi.

"Son haberler, Ron’un geri adım atacağını iddia ediyor ya da dünya şampiyonası bu yıl Vodafone McLaren Mercedes tarafından kazanılırsa çekileceğini. Bu sözler çok eski bir alıntıya dayanıyor."

"Ron ne zaman çekilip ne zaman çekilmeceği hakkında hiçbir karar vermedi. Ron’un ve takımın hedefi başladığımız her grand prix’yi kazanmaktır ve bu hedef; bu sezon, gelecek sezon, sonraki sezon ve sonrasında da uygulanmaya devam edecek."

"Sonuç olarak, her yarışta her testte 2008 aracını geliştirmeye devam ederken, 2009 aracımız üzerinde çalışmaya da eksiksiz şekilde devam ediyoruz."


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    benim icin önemli olan haber 2009 araci üzerinde eksiksiz olarak calismaya devam ediyoruz mclaren 2009 aracini hazirlamistir bile feros larda hazirlamistir ama yaygara cikarmiyorlar diyer takimlar gibi :))ron emice seni seviyoruz sensiz f1 in tadi olmaz her ne kadar cekemeyenlerde olsada sen f1 in duvayenisin vs vs vs

  2. bu hedef; bu sezon, gelecek sezon, sonraki sezon ve sonrasında da uygulanmaya devam edecek."

    Hedef dediğin böyle olur işte, ölene kadar devam Ron, sen biliyorsun ki (gerçekten biliyor) dünyanın değişik noktalarında yaptığın işe ve duruşuna senin gibi gönülden bağlı bir çok insan var.

  3. Ömer Hamzaoğlu avatarı
    Ömer Hamzaoğlu

    erhan formula 1 gelişme aşamasındaydı bu kişiler f1 e katıldığında.böyle sağlam adamlar olmasaydı emin ol bu kadar büyük bir kitleye hitap edemezdi formula 1.onların başarıları sayesinde formula 1 bir çılgınlığa dönüştü…

  4. Formula1 iki kişinin ayrılmasıyla bitmez merak etmeyin. Bu spordan niceleri geçti ama hala izliyoruz yarışları. Eskilerin yerine yeni beyinler gelecekki yeni fikirler ortaya çıksın, araçlar daha fazla gelişsin.

  5. Ömer Hamzaoğlu avatarı
    Ömer Hamzaoğlu

    ron dennis hayatını bu spora adamış,yarışçılık ruhuna sahip bir profesyonel.ron dennis ve frank williams(ve tabiki onların takımları) bu sporun içinde olmasaydı formula 1 çoktan bitmişti.o yüzden gerçekten hiçbir parasal amaç gütmeden formula 1 in içinde sadece yarışmak ve kazanmak için bulunan insnaları kaybetmek, çok acı olacaktır.

  6. Bu yılki özellikle Hamiltonun performansından dolayı Mclarende her şey iyi gözüküyor.Geçen yıl devam edip etmeme karar Dennise bırakılmıştı ama bence bu yılda şampiyonluk gelmezse gider diye düşünüyorum,ya da gitmesi istenir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir