Williams: Katettiğimiz İlerlemeden Çok Mutluyuz

yazar:

kategori:

Sabah ıslak ve öğleden sonra soğuk ama kuru zeminde geçen antrenmanda Williams FW36’yı kullanan yine Bottas oldu.

Şef test ve destek mühendisi Rod Nelson: “Güne Pirelli’nin yeni geçiş lastikleri ile çalışarak başladık, pist ıslak zemin lastikleri için yeterince ıslak değildi. Daha sonra fren sistemimizde bazı gelişim işlerini yaptık ve öğle arasında birkaç değişiklik yaptık.”

“Öğleden sonra pist kuruduğunda sert lastiklerle çalıştık ve iyi iş çıkardık. Ancak arka süspansiyon ile ilgili bir sorundan dolayı erkenden durmamız gerekti. Valtteri telsizden arkada birşeylerin tuhaf olduğunu söyledi ve verilerde de birşeyler görebilmiştik. Bu sebeple önlem olarak aracı kontrol etmek için onu içeri çağırdık. Elbette daha fazla tur atmak isterdik ancak katettiğimiz ilerlemeden dolayı çok mutluyuz.”

Valtteri Bottas: “Bu haftaki testler performans sağlamaktan ziyade yeni sistemlerin tümünü kontrol etmekle geçecek ve sorunların olmasını bekliyoruz. Ancak bunlardan her birini teker teker çözüyoruz ve araç hakkındaki ilk izlenimim olumlu yönde.”

“Ne yazık ki günü biraz erken bitirmek zorunda kaldık. Aracın arkasında birşeylerin farklı olduğunu hissettim ve takım da beni kontrol için doğrudan içeri çağırdı. Dünden çok daha iyi durumdayız ve aracı çok daha iyi tanıyoruz. Aracı bir daha süreceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.”


Yorumlar

“Williams: Katettiğimiz İlerlemeden Çok Mutluyuz” için bir yanıt

  1. hadi willaims massa ile alın şu şampiyonluğu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir