Berger "Senna'ya Test Fırsatı Vereceğim"

yazar:

kategori:

Gerhard Berger, Bruno Senna’nın 2009 senesinde kendileri ile yarışacak olmasının neredeyse garanti olduğu haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

Ancak Ayrton Senna’nın yakın arkadaşı ve takım arkadaşı olan Berger, Bruno Senna’ya test yaptırmaya açık olduklarını söyledi.

Formule 1 Race Report’a konuşan Berger "Hâlâ ikna olmadım." dedi.

Berger şu anda GP2’de 2. sezonunu geçiren ve şampiyonluk potasının içerisinde yer alan Senna’nın 2009’da takımda yarışabilecek 3 pilottan birisi olduğunu söyledi.

Berger "Bruno Senna F1 için yeteri kadar iyi ancak bu Romain Grosjean ve Sebastian Buemi için de geçerli."

"Ancak şu ana kadar bu 3 pilot beni tam olarak etkileyemedi. Henüz yeni bir Vettel görmediğimi söyleyebilirim."

"Senna’ya test fırsatı vermek istiyorum ancak bu konuda henüz somut adımlar yok." dedi.


Yorumlar

  1. açıkçası saltanatvari pilotlar haksızlığın doğmasına sebeb oluyor. bir pilotu imana getirene kadar takımların imanı gevriyor. arada Rosberg Hamilton gibi yeteneklilerde çıkıyor da en azından koltuğun hakkını veriyor.

    ister istemez Bruno Senna ismine önyargıyla yaklaşmaktan alıkoyamıyorum kendimi. umarım önyargımı bana çatır çatır yedirtir. yoksa yazık olacak.

  2. Kaan TANYERİ avatarı
    Kaan TANYERİ

    Bruno senna'yı ve R.grosjeanı T.rossoda gormek isterim cunki ikiside yetenekli Belki bruno sennanın yiğeni olduğundan dolayı avantajlı olaiblir ama torro rosso pilotu olmayı hak eden isimlerden 😀 buemi'yi salla 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir