Heidfeld'i Olimpiyat Heyecanı Sardı

yazar:

kategori:

2008 Yaz Olimpiyatları bugün Pekin’de start alacak. BMW Sauber F1 Takımı sürücüsü Nick Heidfeld, motorsporları olimpiyat programında olmasa da, bu büyük spor organizasyonu için heyecanlı.

Motorporlarının olimpiyat disiplini içinde bulunmadığından olimpiyatlarda yer alma imkanını bulunmadığı için üzülen Heidfeld bir olimpiyat yarışçısı olmaktan zevk alacağını ve madalya için mücade etmenin güzel olacağını söylüyor ve "Benim için Olimpiyatlar çok özel bir etkinlik. Gerçekten tecrübe etmek istediğim bir şey." diyor.

Diğer bir yandan yağmurlu havalarda daha iyi performans sergilediği düşünülen Nick Heidfel bu konu hakkında da şu yorumları yaptı:"Yağmurda sürüş yapmayı seviyorum."

"Karting günlerimde bile en iyi yağmurda sürmekten hoşlanırdım. Erkek kardeşim Sven’le birlikte daima pist boşken dışarı çıkardık çünkü bu havanın yağmurlu olduğu anlamına gelirdi ve Almanya’da da yağmur çok sık yağar."

"Bu duruma pozitif yaklaşmalısınız. Eğer ‘Kahretsin, yağmur yapıyor’ derseniz daha başlamadan gerilirsiniz. Ve bu yaklaşımla bir hata yaparsanız da ‘Böyle oalcağını biliyordum’ dersiniz. Ama eğer yağmurda yarışmayı seviyorsanız, böyle sorunları düşünmezsiniz bile."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir