Brawn, Honda'nın Gelişime Devam Edeceğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Honda Racing takım patronu Ross Brawn, araçlarındaki son güncellemeleri tanıtmalarına rağmen, takımının bu yılın aracını geliştirmeye devam edeceğini söylüyor.

RA108’e eklenen yeni aerodinamik gelişimler ve yeni süspansiyon takımın orta gruba biraz daha yaklaşmasını sağladı. Yeni süspansiyon bu yılın olanlanan son büyük gelişimi olsa da Brawn ellerindeki sistemin araçlarının hızlanmasına yardımcı olacağını söylüyor.

Brawn sistemin henüz en iyi şekilde kullanılmadığını çünkü üzerinde yeterli miktarda test yapamadıklarını söylüyor ve ağustos ayında verilen arada düzenli olarak test yapacaklarını belirtiyor.

Brawn aynı zamanda yeni süspansiyonun sadece performans artışı sağlamadığını aynı zamanda tasarım açısından da yararı olduğunu söylüyor. Yine de yeni süspansiyonun tasarımının mükemmel olmadığını söyleyen Brawn, vites kutusunun ve RA108’i limitlerinin kendilerini engellediğini söylüyor.


Yorumlar

  1. Bir takım kurulur kurulmaz hemen şampiyonluğa oynayamaz. Şimdi şampiyonluk için mücadele eden Ferrari ve McLaren'in tarihine bir göz atmanı tavsiye ederim.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    5 yıldır Honda ve Toyota' da hep aynı nakarat var.Gelişmeye devam ediyoruz..Şimdilerde bu kervana BMW' de katıldı.Demek ki ne kadar gerideler hala.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir