Heidfeld, McLaren'i Favori Görüyor

yazar:

kategori:

BMW-Sauber pilotu Nick Heidfeld, 2008 şampiyonluğu için McLaren’i favori görüyor. 31 yaşındaki Alman pilot Budapeşte’de Ferrari’nin McLAren’le arasındaki farkı kapattığına inanmıyor.

Lewis Hamilton’un Macaristan’da antrenmanları domine etmesinin ardından, Ferrari pilotu Felipe Massa üçüncü başladığı yarışta startta Kovalainen ve Hamilton’u geçerek kontrolü eline almıştı. Ancak bitime 3 tur kala yaşadığı motor sorunu yarışı tamamlamasına engel olmuştu.

Heidfeld, "Bana göre, McLaren açıkça en güçlü takım. Lewis (Macaristan’da) biraz şanssızdı. McLaren favori." diyor.


Yorumlar

  1. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    seneye mclarenda olmak istiyor galiba birileri..

  2. Fazla göndermişsin.Futbol takımlarıyla bu tarz bir organizasyon benim ilgimi çekmiyor.Ayrıca Galatasaray ın aracı en kötü görünüme aday.
    Tabi Türk olarak destekleriz

  3. herkeze merhaba arkadaslar belki burasi yeri degil ama formula ligin resmi sitesinde bi anket var sizin favori takiminizin hangisi diye galatasarayimiza sahip cikalim su anda 3. durumda haberi olanlar olmayanlara iletsinler link bu http://www.superleagueformula.com/superleague/News-Media/Multimedia simdiden tesekkurler .

  4. Herkesin düşüncesi kendisine Heidfeld Mclareni favori görür başka bir pilot Ferrariyi görür.Bunlara fazla takılmayın bence.

  5. scuderia ferrari marlboro denen yüksek iQ lu insan bak dün ben kapattım akşam sen arkamdan neler demişsiin. ama sana hak weriyorum sen o zmanları bilmiyodun neyse sana cvbını werirdim ama nedense benim yazdığım msjlar hemen siliniyo oyüzden burda bırakıyorum. bak diğer arkadaşlar ne güsel açıklamış sana umarım anlamışsındır. 16 yıl markalar 21 yıl pilotlar. neyse o sıralrda sen yarış fln seyretmiyodun büyük ihtimal (son zamanlardan bahsetmiyorum 80 li yıllarda) yüzden anlıyorum seni…..

  6. En azından hiç bir McLaren pilotu yarıştığı araca "Bu araç kamyon gibi" dememiş. bkz. Alain Prost…

    Neyse umarım Heidfeld'İn dediği gerçekleşir.

  7. kaan kaanhan avatarı

    lostboy senin dediğin 1983-1999 arası markalar sanırım.pilotlar şampiyonasına markalardan daha çok önem verilmiştir hep. pilotlarda 1979-2000 orda ayrı bir ferro rekoru daha var 🙂 o dönemin ferrocularına Allah sabır vermiş takdir etmek lazım bir insan doğar,büyür,evlenir,çocuğu olur o kadar sürede 🙂
    Merih, McLaren da 8 yılda 7 kere pilotları aldı arada 1 kez williams var bizimkide bu şekilde, fena sayılmaz değilmi 🙂

  8. Shift takılı kaldı heralde büyük yazılınca ciddiye mi alınacaksın?

  9. bu işin altındanda pilota saldırarak çıkılabilirdiniz ancak 🙂

  10. Hey scuderya ferrari,,, şampiyon olamama rekorunuzu mu hatırlatmam gerekiyor illa? 1983-1999 tam 16 yıl. Heberin olsun :))

  11. Adam sonuçta almanda olsa objektif konuşmuş sezon sonu bu lafını hatırlicaz hepberaber

  12. Ya adam çıkıp "Ferrari koftiden takım bi halt olmaz bunlardan" demiş gibi konuşmayın. Heidfeld'in adı hangi dönemde anıldı Ferrari'yle? Hatta McLaren'e kırgın bile Heidfeld zamanında onun yerine Raikkonen'i tercih ettiği için.
    Şu an pistteki en olgun en komplekssiz pilottur Heidfeld. Takım arkadaşının (bu sezon için) daha iyi olduğunu kabul edecek kadar olgun, bunu hangi pilot yapabilir ondan başka? Hele Ralf'le karşılaştıranlar var. "Quick Nick" lakabını boşuna almadı bu adam.

  13. bebişim ferrari seni almadı diye mi böle yapıyorsun ah yazık sana.

    tifosiler anlayamadı diyen akıllı ve büyük insan 10 yıldır şampiyonluk yüzü görmeyen tifosiler mi yoksa merak ettim.şampiyonluk gider ya da gitmez bizim için değişen bişey olmaz her sene bu yarıştayız ama tek çift gibi motor aero gibi garip takıntıları olan takım bizmiyiz.bence siz düşünün şampyionluk neymiş nası bi duyguymuş hatırlamıyorsunuz ondan zaten bu çekememezliğiniz

  14. Güvenlik aracının arkasında bile düzgün gidemeyen Webber ferrariyi yalarken 1şey demiyordunuz da Heidfeld'e niye kızıyorsunuz? Doğru söylemiş.

  15. sen q1 i geçte fazla dırdır etme ralf2

  16. zaten biliyoduk bunu heidfield yeni bişi diilki. maccanın ferrodan ii oluşu:D:D:D bir tek TİFOsiler anlamadı onlarda yıl sonunda anlarlar:D

  17. Lewis şanssızdı da Massa uğurböceği miydi =D ki Massa'nın başına gelen daha kabuledilemez bir durum.

  18. Hadi bakalım inş dediğin gibi olur Heidfeld 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir