Sutil: "Şu Anda Kız Arkadaş İstemiyorum"

yazar:

kategori:

Force India adına yarışna 25 yaşındaki pilot Adrian Sutil, Formula 1 kariyenin ilk dönemleri boyunca kız arkadaş istemediğini söyledi.

Formule 1 Race Report’da yer alan yazıda 2007 yılında Spyker ile ilk yarışına çıkan Alman pilot konu ile ilgili olarak: " Eğer Formula 1’de yarışıyorsanız kız arkadaş sahibi olmak daha mı kolay? En basit cevap ‘evet’ olur. Fakat şu anda bir kız arkadaş sahibi olmak istemiyorum." şeklinde konuştu.

Bununla birlikte yakın arkadaşı ve Formula 1’deki rakibi Lewis Hamilton ile ilgili olarak Britanya’nın yerel sayfalarında dedikodu haberleri yerlerini almaya başladı bile.

Sutil: " Tamamen işime konsatre olmak istiyorum, çünkü bir ilişki içindeyken aynı anda kariyerimin belirli bir döneminde olacağım ve özellikle başlangıçta, ilgim başka tarafa kayacak."


Yorumlar

  1. Hakkinenin karısı 2 çocuğu vardı. Heidfeld 3ledi, Coulthardda çocuk sahibi. Alonso evli nişanlı arası bir şey. Raikkonen evli… Ohoo evli olan çok.

    Sutil yazık ediyorsun kendine. Gençken hallet işi… 😀

  2. Kız arkadaşlar" istiyorum .Bu sözün devamı olsa gerek:D

  3. Dogru konuşmuş suan adapte olması gereken şey F1.

  4. aaaa sutil erkek adama yakısıyomu bu söz duymammıs olayım:D

  5. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    sutil benim kafadanmış ya :))

  6. Haberi okuyunca çok güldüm,en son bu kadar Alonsonun 2006'da eğer Schumacher Monacoda ceza almazsa Şuminin aracının tekerlekleri önüne yatacağım dediğinde gülmüştüm.Bize ne kardeşim ya,istemiyorsan istemiyorsun…

  7. en doğrusunu yapıyo. kendini işine vermiş kariyer yapacak.

  8. Bende bunu anlamıyorum. Nedir yani kız arkadaşın kariyerine olumsuz anlamda ne etkisi olabilir. Schumacher evliydi, 2 tane çocuğu vardı ama işinide eksiksiz yapıyordu. "Bulamadım, erkekliğe toz kondurmuyorum" desene işte 😀

  9. yanlış yapıyon valla. her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bi kadın wardır. sewgilin olmadığı için zaten son sıralardasın hep:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  10. kaan kaanhan avatarı

    Kız arkadaşsız olurmu ya.. ne tadı kalır hayatın :))

  11. ilginç bi açıklama:D:D ama dogru demıs:D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir