Sapphire Summer Games Party Başladı ve Bitti

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz cumartesi Sapphire sponsorluğunda Oyungezer dergisi işbirliği ile düzenlenen 8. Lan Party etkinliği gerçekleştirildi. Formula1 haftası olması sebebiyle TRF1.net üyelerinin de katıldığı organizasyon da eğlenceli saatler geçirildi. Bir çok oyun oynandı ve bir çok hediye dağıtıldı. Ekran kartlarının birisini F1 2007 modunda 2. olan Fatih Gülmez kaptı. Bunların yanısıra t-shirtler cd kutuları ve şapkaları da hediye edildi.

 

Organizasyon 5 gibi başladı herkes F1 sever olmadığı için COD4 ile başladık. biz de mermileri üzerimize siper ede ede 1.nin daha fazla puan kazanmasını sağladık. Sonlara doğru açılmıştık ama süre bitmişti. Onun sonrasında NFS oynadık NFS de gruptan 2 kişi üst tua çıktılar ve ilk araba yarışını bitirmiş olduk. BF ve Quake derken biz de o arada Race Driver, F1 2007 ve PES2008 arasında turnuvalar yaptık. Günün son turnuvası ise F12007 Fransa GP’si oldu herkes sıralamalarda derecesini yaptı ve Start verildi. Aralar açıldıkça motorlar ısınıyordu ve 4 kişi motor problemi yüzünden yarışı bıraktı ve Adeks Cafe çalışanı 1. oldu onun ardından Gülmez takip etti. Sırasıyla Fatih Küskü – Enes Güven – Sermet Yanardağ devam etti. Kısacası hergün konuştuğumuz yorum yaptığımız arkadaşlarımızla oyun oynamak zevkliydi. 8 saatin nasıl geçtiğini anlamadık ve bir dahaki organizasyonda daha fazla kişiyle katılmayı umut ederiz.

Son olarak Sapphire, Adeks Internet Cafe ve Oyun Gezer’den Damla Hanım’a bize bu fırstaı tanıdıkları için teşekkür ederiz.

 

Organizasyonun fotoğraflar en kısa zamanda güncellenecektir.


Yorumlar

  1. bi dahaki sefer ne zaman olur acaba

  2. Gülmez bırak bunları yaa 🙂 Adamı pist dışına ittiler, üstüne geldi geçti 20 sn fark açtı hemde 11 turda 😀 El insaf kardeşim, ben size dedim o modda oyun oynanmaz. Oynayan arkadas sadece o modu biliyormus geçer tabi herkesi, yol tutuş yerlerde sürünüyordu. Sen ekran kartını aldın 2. olmana rağmen hala sitem ediosun 🙂 Ayrıca fransayı açmamın sebebi en az track cut'a sahip olan pist olmasıydı. Yoksa diğer pistlerde öyle kestirmeler vardı ki tur başına 3-5 saniye kazanırsın işin zevki kaçardı 😉

  3. Fatih Gülmez avatarı

    Sağol sinan :)) nfs de ekran kartı verselerdi sana aldıracaktım :p Neyseki biraz bildiğimiz bir oyun oynadık. Tek yarış yapılması beni biraz korkuttu açıkcası ödülü duyan bilen bilmeyen herkes yarışmak istedi haliyle daha startta ışıkların sönmesini beklemeyenler oldu. Ama ikinci denemede sıralama turları ile birlikta daha adil bir grid oluştu. Enesin yüzünden en gıcık olduğum pistte yarışmak zorunda kaldık. İdare eder bir setupla fena yarış çıkarmadım 1. olan arkdaşda bayağı iyiydi. Daha çok yarış yapılsaydı iyi çekişmeler yaşanabilirdi. Diğer oyunlarda zevkliydi kendi aramızda futbol oyunları felan oynadık. Daha kalabalık olsaydık daha zevkli olacağı açıktı ama yinede eğlendik.

  4. aynen sinan dostuma katılıyorum güzeldi bi dahaki organizasyonda tekrar buluşmak dileğiyle 😀

  5. vaay Gülmez tebrikler,bak hiç söylüyomu 😀 hatırlarsan ben kazanırsam sana veririm demiştim.işte öyle mübarek bi insanım ki gitmek zorunda olduğum için ekran kartı sana kaldı :P.geç saate kadar kalsaydım keşke,f1 i kaçırmam kötü oldu.Bence başlarda tutuk olmasına rağmen ilk yarım saat 45 dakkadan sonra güzel bi organizasyondu.özellikle herkesin birbirinin isimlerini söylediği rakip arama anları süperdi.ben çok keyif aldım keşke daha kalabalık olsaydık.

  6. Fatih Gülmez avatarı

    Organizasyona katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle de Şenol ve abisi Sinan ve geç saatte de olsa bizi yalnız bırakmayan Fatih Küsküye.

    Ayrıca gelirim diyip gelemeyen ekici arkadaşlara teesüflerimi iletiyorum.

    :))

  7. Çok uğraştınızmı trf1 açtırıp resim çektirmek için 😀

  8. İlgili konu yakında açılır.

    Gülmez arkadaşımız ekran kartını F12007 oyunundaki başarısıyla kazandı. bizler de teselli hediyesi ama güzel bir gündü.

  9. arkadaşlar kim kazandı

  10. Fatih Gülmez avatarı

    Arkadaşlar 16:00 gibi beşiktaş üsküdar iskelesinde sermetle bulusuyoruz. Erken gelebilen varsa iskelede görüşelim saat 4 te.

  11. takım kurabilios mu yoksa sadece bi takımı seçip onla mı oynuyoruz.. bu arada bende kayıt yaptırdım görüşmek üzere…:)

  12. ehehehhe tabiiki Abdullah sizden bağımısız gidicem.sorarsa herangi bi siteye bağlımısın diye yok diyip parayla oturucam açıcam bot larla kantır oynicam 😀

  13. ahahah onlar Hakemin inisiyatifi 😀 Oyun bakımında sadece hız farkı gördüm ben diğer taktik vs aynen çalışıyor. Ama artık winnig çıkartmadı Konami. PES2008 hem pc hem de ps için çıktı. Onu bırakın da koskoca sitede yarışta iddialı olan yok mu 😀

  14. yok ya Sermet.winning 11 pes 7 ilemi ne aynı zamanda çıkmıştı sanırım.ikisi aynı değil diye biliyorum ben.hatta pes te çok kolay faul çıkıyordu.neyse ak koyun kara koyun belli olacak.ben haklıysam winning varsa yandınız 😀 pes varsada ben yandım 😀 ikisi aynıysa ne olur haftasonu görücez 😀

  15. valla kısmetse bende geliyorum arkadaşlar.cumartesi sabah orda olurum.beni biriniz alirsiniz biraz sizlerle takılıp akşam beraber gideriz.ben istanbulu hiç bilmiyorum.ayrica artık klavyesi de olmayan oynayabilir inşallah.

  16. Fatih Gülmez avatarı

    Bu arada arkadaşlar kayıt olurken bir yanlış anlaşılma oluyor. Oyuna isminizi kayıt etmek için oyungezer forumuna üye olmalısın. Ama foruma üye oldugunuzda bu kayıt oldugunuz anlamına gelmez. Foruma üye olduktan sonra yukarda verilmiş linke tıklayarak 8. hafta organizasyonunada kayıt ettirmelisiniz isminizi. Buna dikkat edelim lütfen.

  17. Pes ile winning zaten aynı oyun 🙂 Eskiden PC de Winning diye çıkıyordu ben pek fark görmedim. PES4 den beri takip ederim oyunu.

  18. vayyy sinan TRF1le ortamlara mı akacan sonunda yoksa kendi başına mı takılacan 😛

  19. Kısmetse bende orda olucam.yarış serilerinden her türlü NFS de iddialıyım.Pes te ise iddialı değilim ama winning varsa 4 aydır oynamama rağmen ortalığın tozunu attırmayı düşünüyorum 😀

  20. Bitirmekle iddialı olunmuyor ama 🙂 Bende bitirdim ama yarışmayı düşünmüyorum ne fanatikleri olduğunu bildiğim için fena yeniliriz:D Şavaş tarzında Evde americas army oynayıp desarj oluyorum yetiyor.oynayan varsa nick :mclarens birlik yaparız:D

  21. bu organizasyona katılmaya çalışcam işlerden zman bulabilirsem. cod yani call of duty serisinin tümünü bitirdim anlayacağınız bu oyun benim işim şimdi cod 5 diğer ismiyle world at war çıkcak onu beklom :)))

  22. PES konusunda baya bi rekabet olacak gibi herkes harıl harıl antremana başlamış 😀 Gülmez valla ben Serdar Abi'ye yatırıyorum paramı bahislerde düşük veriyor ama garanti para 😀

  23. Fatih Gülmez avatarı

    deli gibi pes çalışıyorum serdarı yenmek için 😀 araba yarışları sorun olmaz heralde :p

    Herkesi bekliyoruz arkadaşlar önemli olan tanışmak eğlenmek gerisi hikaye. Kontenjan hızla düşüyor ona göre 😀

  24. Gamepad ve Direksiyon getirmek serbest.

    Oyunlar bizim belirttiklerimiz;

    NFS
    Test Drive Unlimited
    Race Driver Grid
    GPL 65 Mod
    rFactor

    Yarışlar dışında PES 2008, Euro2008, COD, Counter ve diğer oyunlar isteğe bağlı belirlenecek.

  25. Hangi yarış oyunları var?
    Gidersek
    Klavyemizi mouse umuuzu hatta direksiyonumuzu bile götürmek gerekecek:D

  26. Klavyesini devamlı yazmakta kullanan arkadaşları özellikle bekliyoruz. Ben kaydımı yaptırdım.

  27. güzel bir akşam olacak inş…oyun oynamaktan pek anlamam ama 🙂 orada olmaya çalışacağım…maksat beraber olmak….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir