Rosberg, Şampiyonluk Şansı Konusunda Emin Değil

yazar:

kategori:

Nico Rosberg gelecek yıl Williams takımında yarışmaya devam edecek ancak takımda şampiyonluk için mücadele edip edemeyeceğinden emin değil.

23 yaşındaki Alman pilotun adı, McLaren ve BMW-Sauber gibi takımlarla anılmıştı ama o Grove kökenli takımda kalmayı tercih etti.

Rosberg, Williams pilotu olarak şampiyonluk yakalayıp yakalayamayacağı sorulduğunda, "Şu anda bu soruyu cevaplamak istemiyorum. Endişe edecek daha farklı şeylerimiz var ve doğru yolda ilerlememiz gerekiyor." dedi.

"Şimdi olduğumuzdan daha iyisini kesinlikle yapabiliriz. Özellikle de kural değişiklikleri ile beraber. İyi bir araç ortaya çıkarmak için bu çok büyük bir fırsat."

2009’da Williams’ta kalacağını doğrulayan Rosberg, "Geleceğim burada… aslında önümüzdeki yıl. Sonrasını göreceğiz." diye konuştu.


Yorumlar

  1. Sinan Şahin avatarı

    bence mclaren ve ferrari'deki pilotların dışında şampiyon olabilecek pilotlar vettel ve kubica'dır. araçları başa güreşebilecek olursa tabii. ve rosberg'in aracı iyi olsa bile şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.

  2. o açıdan demedim iyi arkadas olduklarını biliyrm ama lewis mclarenın göz bebeği heikkiyle devam etmeleri mantıklı o acıdan söyledim eşit mücadele istyrsa bmw ye gitmeli dedim

  3. Unuttun mu yada bilmiyormusun anlamadım.
    Rosberg Lewis in arkadaşı Kubica nın değil.Rosberg i gerçekten isteyen uğraşan tek takımda McLaren di.

  4. asrın hatasını yaptı rosberg williamsta kalmakla bmw yada mclaren hatta ferrari bile onu alabilrdi belki seneye şampiyonluga oynardı ama o williamsta sürünmeyi tercih etti ben olsam gözümü kırpmadan bmwye giderdim mccada lewis var ama bmwde kubicayla mukemmel bir ikili olablrlerdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir