Fisichella Yeni Kontrat için Çalışıyor

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, eğer 2009 sezonunda Force India’da kalırsa büyük bir maaş artışı ile karşı karşıya kalacak.

Alman Auto Motor und Sport dergisine göre İtalyan pilot 2009 yılında takımda devam etmek istiyor. Takım patronu Vijay Mallya da sürücülerinden memnun olduğunu söylemişti. Gazete, eğer böyle olursa, 35 yaşındaki Fisichella 2009 yılı için 1.5 milyon dolar kazanabileceğini yazdı.

Fisichella’nın takım arkadaşı Adrian Sutil’e oranla daha iyi bir performans sergilediği ve sıralamalarda 6-5 önde olduğu biliniyor. Fisichella Macaristan’da da yarışı güçlü bir pozisyonda, 15. sırada bitirmiş ve 15. en hızlı tur zamanını elde etmişti.


Yorumlar

  1. fisichella f-1 tarihinin en şanssız pilotları arasındadır.sebepleri:1-)süper bir yetenek ama gerçekten şampiyon olacak bi araçla 1.pilot olamadı.renoda arkadaşların söylediği gibi alonso-briatore mafyasına kurban gitti,zaten fisiyi şampiyon yapmazlardı.ayrıca 1.pilot olamaz diyen arkadaş renoyla lk yarışı 2005 te fisinin kazandığını hatırlatırım.2-)schumi gibi bir efsaneyle aynı dönemde ve ferrari denkliğinde bir araç ortada yokken f-1 de olması şanssızlık.şuan 25 yaşında olsa kesin şampiyonluğa yarışırdı.3-) italyan olması.eğer italyan olmasaydı onu muhtemelen ferrari koltuğunda görüyor olacaktık ama ne yazıkki ferrarinin italyan sürücü yarıştırmama politikasına kurban gitti.yoksa fisi hem şampiyon olacak yetenekte bir pilot hemde tam bir sportmen

  2. Ben de Michael'ciyim ama 7 kez şampiyon olduğu için değil. Birçok özelliğini sayarım ama gerek yok. (Lafını üstüme alınmadım onuda söyleyeyim)
    Takıldığım nokta şu; Fisichella hiçbir zaman şampiyonluk kovalayacak konumda olmadı. Sadece 1 kez şampiyon olabilecek bir araçla yarıştı ondada Flavio-Alonso mafyasına kurban gitti. Yani hala başarılı bir araçla ve takım arkadaşıyla eşit şartlarda şampiyonluk yarışına girdiğini görmeden "hırs yok, 2. pilotta öteye gidemez,…vs." laflarını söylemek bana mantıklı gelmedi. Bu sitede seninde "şampiyon olamamış veya mücadelesini verememiş" pilotlara hemen başarısız yakıştırması yapanlar var. Yakışıklıda adam ama güzel göründüğü için tutanda yok (Raikkonen'ciler alınmasın) 🙂

  3. ErhanF1 Tarih: 12.08.2008 16:51:43
    Herşeyi şampiyonluk sayısıyla, yarış birinciliğiyle ölçmekten vargeçin.

    bana söyleme bari!! git Michael'cilere de sen onu. Ben Fisichella için Minardi zamanından beri ilerde (iyi aracı olunca) şampiyon olacak dediğim bir pilot. sene 1996 çok rica ederim arkadaşım çatacak yer arıyorsun galiba!

  4. fisico cok iyi bir iknci pilot fakat asla iyi bir 1. pilot olamaz geçen sene renaultta 1.pilot fisicoydu fakat öne cıkan heikkiydi bnce fisiconun yetenekleri sınırlı şampiyon olablecek kapasiteye sahip değil bernie nin bir sözü vardı eğer alonso takımda(renault)da olmasaydı renault yarış kazanabilecek bir aracı oldugunun farkına varamıyacaktı bu söze katlyyrm fisico cok ıyı bır pilot ama şampiyonluga oynayacak bir pilot değil

  5. Şampiyon olabilecek bir araçlar hiç yarışmadı ama. Renault'dayken yarıştı birtek ama ondada Flavio'nun gözbebeği Alonso varken ne olduğunu gördük hepimiz. Fisichella dört dörtlük bir pilot. Herşeyi şampiyonluk sayısıyla, yarış birinciliğiyle ölçmekten vargeçin.

  6. Minardi-Ford ile başladı aradan 12 yıl ve kaç takım geçti Jordan-Peugeot,Benetton-Playlife,Jordan-Honda,Jordan-Ford,Sauber-Petronas,Renault ve Force-İndia. Başladığı yerde döndü eğer hızı ve yeteneği kadar ''hırsı'' da olsaydı şampiyon olabilirdi. Artık çok geç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir