Rosberg: “Şu Anda Performanstan Ziyade Dayanıklılığa Odaklandık”

yazar:

kategori:

Mercedes pilotu Nico Rosberg, geride kalan Jerez testlerinde performans bulmaktan ziyade dayanıklılığa odaklandıklarını söyledi.

Bu dediklerini Rosberg, bugün gerçekleştirilen testlerin sabah bölümünde 92 tur atarak kanıtladı.

Rosberg “Performans açısından nerede olduğumuzu bilmiyoruz, bir fikrimiz yok. Dayanıklılık ve her şey açısından şimdiye kadar iyi iş çıkardık.”

“Bundan çok memnunum çünkü bu testlerde en önemli şey buydu.”

“Bizim için oldukça sıkıntılı başladı ancak takım işi tersine döndürme konusunda gerçekten iyi iş çıkardı. Sonrasında çok fazla tur atmayı başardık.”

“Şu ana kadar hiç bir şey, sürücüler dahil en üst seviyesinde değildi çünkü çok fazla kilometre katetmek önemliydi. Ardından Melbourne’de zorlayacağız.”

“Her zaman performans için zorlarız ancak şu anda dayanıklılığa odaklandık. Ardından yavaş yavaş hızlanmaya başlayacağız.”

“Ancak bu ne zaman olur bilmiyorum. Dayanıklılığa bağlı olacak.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Şu Anda Performanstan Ziyade Dayanıklılığa Odaklandık”” için 3 yanıt

  1. cevap ver butonunu bulamadım yanlışlaıklada spa 98 e olumlu oy verdim.kedi olalı bir fare yakalamış neyi yakalamış.yarışmı kazanmış pole mü almış.(ki zaten bunları başardı) kask rengini değişmiş .kask rengindenmi yada dizaynındamı bu sonuca vardınız ? nasıl oluyor bu işler ?

  2. kedi olalı fare yakalamış. en sonunda adam gibi bir kask rengi kullanıyor.lewisinde brezilyadaki kaskıda hiç fena değildi.hatta amerikada schumi sanmıştık.

  3. Zaten şu aşamada yapılması gereken o gerçi Mercedes hafif lastik testi ve yarış simülasyonu da yaptı.

    Jerez testlerini en iyi şekilde kullandık.En problemsiz motora sahip olduğumuz aşikar.Temel sağlam olduktan sonra binayı üzerine rahatlıkla inşa edebilecek bir ekip var arkada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir