Ross Brawn Formula 1’den Ayrıldığını Açıkladı!

yazar:

kategori: ,

Ross Brawn Formula 1’den ayrıldığını açıklayarak geleceği hakkında söylentilere noktayı koydu.

Brawn’ın adı McLaren ile anılıyordu, ancak o bunu Aberdeenshire’da bir balık tutma etkinliği düzenleyerek yalanladı.

“Buraya davet edildiğimde insanların farkedemediği şey dünya basınının bir sansasyon haber peşinde olduğu ve emekli olup olmayacağımı öğrenmeye çalıştığıydı. Şu zamanlar Formula 1’in en yoğun zamanları ve ben buradayım. Eğer iki kelimeyi bir araya koyabilselerdi kesinlikle emekli olduğumun farkına varabilirlerdi.”

“Emekli oluyorum – bu bir şaka değil. Bir yılı balık tutarak geçireceğim ve sonra hayatın neler getirdiğini göreceğim. Hiçbir planım yok.”

“Dee nehrindeki açılışa katılmak benim için bir onur. Daha önce burada balık tutma şansım olmadı, çünkü bu dönemlerde İspanya’da bir Formula 1 aracını çalıştırmaya çalışıyor oluyordum. Ancak bu yıl böyle bir şey yok.”

Brawn içinde olduğu takımlarda sekiz markalar şampiyonluğu elde etti ve bunlardan yedisi Benetton ve Ferrari’de Michael Schumacher ile oldu. Brawn’ın F1 kariyeri 1970’lerde Williams’a mekaniker olarak girmesiyle başlamıştı.


Yorumlar

“Ross Brawn Formula 1’den Ayrıldığını Açıkladı!” için 8 yanıt

  1. Böylece gazetecileri etrafından savmayı başardı 😀 Mclaren’de neler olacak çok merak ediyorum. Bu sene neyse, Mclaren seneye yine baştan başlayacak.

  2. bukadar büyük bir bilgi birikiminin çöpe gitmesi üzücü.sonuçta daha en az bir 10 yıl var yapabileceği.

  3. Bence Martin ve Stefano’yu da Dee nehrine göndersinler. En azından balık tutmayı öğrenirler. Nasıl olsa pit duvarından anladıkları yok. Meslek sahibi olsunlar. Bu saatten sonra berber bile almaz onları.

  4. “Bir yılı balık tutarak geçireceğim ve sonra hayatın neler getirdiğini göreceğim” demiş. O bir yıl geçtikten sonra Formula 1’e dönmek için açık kapı bırakmış bence.

  5. super bi karar. guc dengelerin nerde oldugu belli deil. herzamandan daha cok bi calısma gerek. adam zaten alıcagını almıs neden kassın. rahat rahat balıgını tutar. rastgele brawn

  6. Su adamdaki karizma hicbir takim patronunda yok ! Gule gule.

  7. Ferrari_team avatarı

    Yolun açık olsun..Formula 1’e katkılarından dolayı teşekkürler..

  8. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Emekli oldum ama geri dönebilirim.1 yıl sadece balık tutmak istiyorum.McLaren henüz net bir takım patronu belirlememesi ve bu sözler düşündürücü.Gideceksen rakibe yolun açık olsun,başarılar 🙂 Halen bize gelmesini istiyorum ama olmayacak gibi,sağlık olsun 😀 Ne yapalım?Domenicaliye katlanacaz artık 🙁 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir