Stuck: "Heidfeld'in Yerine Alonso Alınmalı"

yazar:

kategori:

Ünlü Alman pilot Hans-Joachim Stuck’a göre, BMW-Sauber 2009 yılında Nick Heidfeld’in yerine çifte dünya şampiyonu Fernando Alonso’yu takıma katmalı. Stuck, Alman takımın Kubica ve Alonso ikilisiyle daha başarılı olabileceğine inanıyor.

Sport Bild’e konuşan Stuck, "Nick’e karşı birşeyim yok ancak Kubica’nın aksine o dünya şampiyonluğu kazanabilecek bir pilot değil." dedi.

31 yaşındaki Heidfeld şimdiye kadar yaklaşık 150 grand prix’de yarıştı ve bu yıl Kubica’nın yanında biraz zor zamanlar geçirdi.

Stuck, bu yüzden Alonso’nun en iyi alternatif olabileceğini düşünüyor ve BMW’nin uzun süreli bir anlaşma ile Alonso’yu takıma katması gerektiği konusunda ısrar ediyor.


Yorumlar

  1. çünkü 2.pilottu:D

  2. hey allamm yha iiki bi pilotla anlaşamadı hemen sorun cıkaran pilot oldu.farkında diil misiniz bilmiyorum ama alonso mclarene 2 dunya sampiyonluğu ile gitti ve ikinci pilot muamelesi gördu.yeter artık su adamı sorunlu gibi anlatıp durmayın..

  3. Tamamen katılıyorum "zümrüt hazar"…

  4. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    kubica ile alonso çok iyi arkadaş ama aynı takım içerisinde olurlarsa ve kubica alonsonun üstünde bir performans seyrederse ,ki bu olabilir ,ilişkileri bozulacaktır,haliyle takım içindeki gerginlik piste yansıyacak alonso yine kötü bir sene gecirecek olabilir.

  5. sen çifte dünya şampiyonunu takımına alıyosan ona ayrıcalklı davranmak zorundasn yoksa almazsın gene eski defterleri acıyosnz acmayın mccanın becerıksızlıgını alonsoya yuklemeyın suan lewise ayrıcalklı davranımıyomu macca sorarım size alonso yu alıyosan onu 1 numara yaparsın ayıca alonso vekubica ister renaultta olsun i,ster bmw de takım arkadası oalrak bır problem yasıyacaklrına zannetmem ama alonso ıcınde bmw ıcınde en iyi secenek mevcut duzenı bozmamak olur bnn hala nıck heıdfıeldın ıyı bır pılot oldugunu dusunyrm bu sezon olmasa bıle seneye kendını duzeltecktır

  6. ayrıcalık isteyip olcaktı pardon

  7. ayrıcalık isteyip olcaktı pardon

  8. ben olsam almam demedi demeyin. daha sonra kubicaya geçilmeyi kendine yediremez. takımda kendine ayrıcalık edip. mario yu tehdit ederse şaşaırmayın derim

  9. BMW de illede alonsoyu alalım diye ölmüyorya.

  10. ilki kubica olacaktı herhalde?

  11. nick ile alonso reaksiyona girip tepkime verebilir hadi heidfeld ile alonso olsa birşey olmaz:)

  12. bence şu andaki dizilim iyi bmwnin
    heidfeldi severim(son mclarenin şampiyon olacağı hakkındaki yorumundan dolayı) bence kalmalı bmwde

  13. alonsoda gidim diye ölmüyor yaa

  14. mclaren alsınnn:) heikki yide renaulta versekk..Neyse olmayacak zaten.Kubica ile alonsoyu bir takımda tutabilirlerse maddi manevi:) BMW süper olur.

  15. Haydfeld gibi sessiz sakin bir pilotu bırakıp ne yapacaksınız Alonsoyu 🙂

  16. tamam stuck amca hemen alıyor bmw onun yerine alonsoyu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir