NASCAR: Speed Sonuçsuz Kalan F1 Kariyerinden Memnun

yazar:

kategori:

Scott Speed, Formula 1 kariyerinin sonuçsuz kalmasından dolayı kendini mutlu hissetiğini bildirdi. 25 yaşındaki pilot Toro Rosso ile çıktığı 28 yatışta puan elde edememişti. Geçen sezon takım yönetimi ile kavga etmesinin ardından apartopar takımdan uzaklaştırıldı ve sezon ortasında yerine Sebastian Vettel getirildi.

Hala Red Bull desteğiyle yarışan Speed daha düşük sıralı Amerikan stock car yarışlarına katıldı ve etkileyici bir performans sergilemeye devam ediyor. Speed’in bu performansı ona yakın zamanda NASCAR seviyesine ulaşmasını sağlayabilir.

Speed Formula 1 gridinde geçirdiği zamana sıcak bakıyor.

USA Today’e konuşan Speed şöyle konuştu: " Formula 1 daima benim hayalim oldu, daima NASCAR’ın üzerinde bir yoldu. Zihnimde hayatımda yapacaklarımı tamamladım."

Speed Formula 1’e ulaşmasını kendisi için gerçek bir başarı olduğunu şu anda NASCAR’da zafer kazanmaya çalıştığını söyledi.

" Formula 1’e kesinlikle hiçbir şey yapmadım fakat % 1000 memnunum. Dünyanın üniversitesi gibi. Üniversiteye hiç gitmedim fakat çok iyi biliyorum çünkü Avrupa’da yaşamak ve dünyayı gezmek için fırsatım oldum."

Speed bazı kaba Formula 1 çalışanlarıyla birlikte olma tecrübesi yaşadığını kabul ediyor bu yüzden stock car topluluğunun arasında yeni görüntüsünden memnun görünüyor.

" Şu anda tekrar geri döndüm ve kültürlü birisiyim. NASCAR’da çok fazla para var fakat buradaki herkes hala çok sade."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir