Prodromou Mclaren’e Geçmeyip Red Bull’da Devam Edebilir!

Mclaren ile anlaştığı söylenen Peter Prodromou bu kararından vazgeçip Red Bull’da kalma yönünde karar almış olabilir.

Mclaren takımı geçen senenin sonuna doğru yaptığı açıklamada Red Bull’un Aerodinami Bölümü Başkanı Peter Prodromou ile anlaştığını duyurmuştu.

Ancak bu anlaşmaya rağmen geçiş hemen mümkün olmadı çünkü Prodromou’nun 2014 sonuna kadar Red Bull ile anlaşması bulunuyor ve ona sadık kalması gerekiyor.

Almanya’nın Speed Week dergisinin haberine göre Red Bull, o anlaşmadan sonraki süreçte Prodromou’yu kalması yönünde ikna etmiş olabilir.

Haberde “Prodromou’nun fikrini değiştirdiği ve Red Bull’da kalmak istediğine dair şeyler söyleniyor.” denildi.

Ancak böyle bir şey olması halinde iki takım arasında mahkemelik bir durum ortaya çıkabilir çünkü anlaşmanın imzalandığı biliniyor.


Yorumlar

“Prodromou Mclaren’e Geçmeyip Red Bull’da Devam Edebilir!” için 12 yanıt

  1. prodromou mclarene geçtimi yoksa red bull’da mı durum tam olarak ne?

    1. Anlaşmasına uyarsa bu sene sonunda gelecek McLarene.

  2. bu adam newey mclarenden ayrıldığı sene mclarenin aerodinami bölümüne atanmıştı daha sonra redbulla gitmiş demek ki adamı yetiştiren takım mclaren yani

  3. Prodromou daha önce Ferrari’den Mclaren’e geçip sonra geri dönmemiş miydi?

    1. sanırım bahsettiğin nicholas tombazis, ferrarinin yasal truva atı.

  4. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    RBR da kalabilir, sonuçta anlaşmayı bozmanın şartlarını yerine getirirsin ve olur. RBR zengin takım, maddi sıkıntıları yok. bastırır tazminatı olur biter, geçmişte benzer olayı newey yapmıştı, sanırım bir takımla anlaşmıştı(jaguar olabilir) sonra Ron işi çözmüş ve newey McLaren de kalmştı. herşey olabilir. bence gelmesi mantıklı olur ama rbr reddedemeyeceği bir rakam sunar o ayrı. McLaren de Honda ile yeni bir dönem başlıyor, bu değişimin içinde olması kendisi içinde çok iyi olur. herkes onun değerini biliyor ama orda nede olsa neweyin gölgesinde.

  5. büyük ihtimal rbr’de kalır. Takım için önemli birisi, tazminatıda karşılar. Adamlar için çerez parası. Mclaren’e harçlığını vereceklerdir.

  6. RBR de kalabilir ki bu adam takım için çok önemli birisidir.McLaren,Prodromou yu alarak bir güç kazanmanın yanında RBR e de zarar verir.Newey in ayaklarını en sağlam yere bastıran adamdır. Son zamanlarda Newey ,fabrikadaki çocuklara teşekkürü eksik görmesi belki bir itişme sebebidir.

  7. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Anlaşma yapıldıysa feshetmesi için McLaren’e para ödemesi gerekir. Ayrıca ben Red Bull’da kalacağını pek sanmıyorum.

  8. Team McLaren avatarı

    McLarenle anlaşma yaptı Prodromou, bu anlaşmadan vazgeçmek isterse yüklü miktarda McLaren’e para ödenmek zorunda kalınabilir Red Bull tarafından ancak ben böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Sene sonunda McLarene geçecektir Peter

  9. Yamuk yapma Prodromou! madem McLaren’la anlaştın anlaşmana sagdık kal.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir